Meciul zilei

Publicat: miercuri,  19 decembrie 2018
Werder Bremen - Hoffenheim
91

Bremen - Hoffenheim 

Pronostic: ambele marcheaza si peste 2.5 goluri

Cota: 1.53

Casa de pariuri: Betano

 

Confruntarea dintre Werder Bremen si Hoffenheim se anunta a fi una dintre cele mai spectaculoase meciuri ale zilei.

Partida va avea loc in aceasta seara, incepand cu ora 21:30, pe OVB Arena din Bremen.

Werder Bremen a cedat pe terenul Borussiei Dortmund, scor 1-2, in precedenta partida din Bundesliga.

7 din ultimele 8 partide jucate de Werder s-au incheiat cu reusite din partea ambelor formatii, si cu minim 3 reusite. Doar deplasarea de la Freiburg, incheiata 1-1, nu a respectat cele doua conditii: ambele marcheaza si peste 2.5 goluri.

Bremen a pierdut o singura data pe teren propriu in fata celor de la Hoffenheim, in cele 12 partide jucate pana acum pe OVB Arena.

Cei de la Bremen au reusit sa inscrie de fiecare data minim un gol, in confruntarile de pe teren propriu contra Hoffenheim.

De cealalta parte, Hoffenheim vine dupa o partida fara goluri in confruntarea de pe teren propriu contra Monchengladbach.

Pentru Hoffenheim a fost primul meci in care nu s-au inscris goluri, dupa o serie de 8 partide in care ambele echipe au marcat.

Asadar, ambele formatii inregistreaza multe partide cu goluri, si nu vad nici un motiv pentru care acest lucru nu s-ar intampla si la aceasta partida.

Intr-un clasament al meciurilor cu cele mai multe over 2.5 goluri in Bundesliga, Hoffenheim ocupa locul 2, cu 12 astfel de rezultate in 15 partide.

Bremen se afla pe 7 in acest clasament neoficial, cu 10 partide in care s-au marcat minim 3 goluri, din totalul celor 15 partide jucate.

Consider ca ambele formatii vor juca ofensiv, asa cum ne-au obisnuit, si ma astept la o partida cu minim 3 goluri marcate,si cred ca ambele echipe vor marca cel putin un gol. 

Plaseaza acest bilet la Betano

Cota
1.53
Case de pariuri recomandate