Cota 2

Publicat: sambata,  12 ianuarie 2019
Proiect Cota 2 - Ziua 2
108
Fortuna
L1160665W000326
Bonus

Salutare baieti! Metz a castigat partida de ieri din deplasarea de la Orléans si totodata ne-a ajutat sa castigam si pasul 1 al proiectului nostru. Astazi continuam cu doua partide din Anglia League One.

Fleetwood - Oxford United

Al noualea loc din clasamentul meciurilor jucate acasa primeste vizita celor de la Oxford. Oxford are doar noua puncte din 13 deplasari, iar la forma pe care o au in deplasare va fi greu ca acestia sa obtina puncte pe terenul din Fleetwood. Mai mult, exista in total noua intalniri directe intre cele doua echipe in care gazdele de astazi au contabilizat 8 victorii si un singur egal, un alt argument puternic pentru pronosticul nostru. Ma astept ca Fleetwood sa nu piarda aceasta partida.

Portsmouth - Blackpool

Portsmouth este liderul ligii in acest moment. Cu 10 puncte din ultimele cinci partide, acestia primesc vizita celor de la Blackpool care au acumulat un singur punct din ultimele cinci partide. Nici in deplasare nu merg prea bine cei de la Blackpool avand 14 puncte acumulate din 12 partide. Sunt de parere ca nu vor reusi sa le puna probleme celor de la Portsmouth in castigarea acestei partide.

Plaseaza acest bilet la Betano

Cota
2.04
Case de pariuri recomandate