Meciul zilei

Publicat: miercuri,  05 septembrie 2018
Premium predictie handbal
Fortuna
L1160665W000326
Bonus

Lume lume , la handbal avem un traseu fara esec si ieri ne-am dublat investitia fara emotii cu meciul din Germania

 

Astazi mergem in Danemarca pe terenul campionilor

Ora 20.30 Skjern-Mors

Campionii Skjern au inceput campionatul cu o infrangere la GOG dupa un meci extraordinar in care au marcat 34 de puncte si totusi pe final puteau da lovitura dar a contat foarte mult startul gresit in prima repriza unde au fost condusi cu 4 puncte .

Skjern este cea mai buna echipa din Danemarca si sezonul trecut si-a pus amprenta si in Champions League unde a ajuns pana in sferturi play off . Gazdele de astazi sunt o echipa care practica un joc ofensiv in special pe propriul teren unde  sezonul precedent in cele 13 etape au marcat 384 de goluri , astfel au avut al doilea atac intr-un clasament al meciurile disputate acasa.

Mors este o echipa mediocra care in ultimul sezon a evoluat in grupa play out iar ca defensiva se poate spune cu adevarat ca este una slaba in deplasare daca privim cele 376 de goluri primite in cele 13 meciuri  .

In cinci din ultimele sase partide directe Skjern a castigat si a marcat cel putin 30 de goluri fapt care demonstreaza eficacitatea repartului ofensiv in fata adversarilor de astazi .

Pronosticul meu este Skjern marcheaza cel putin 31 de goluri , cota 1.88

Cota
1.88
Fortuna
L1160665W000326
Bonus
Case de pariuri recomandate
Ultimele pariuri