Meciuri single

Publicat: sambata,  05 ianuarie 2019
Predictiile si dubla zilei by Bogdan Nicolas
1384

Predictiile zilei

Baschet Italia Serie A (info match)

21:45 Enel Brindisi - Sidigas Avellino

Cotele scad foarte mult pe victoria gazdelor si va spun si motivul .

Oaspetii Avellino in afara problemelor financiare motiv pentru care a plecat Norris Cole astazi au foarte mari probleme de lot , lipsesc:

-Costello un jucator foarte important

-Ndiaye ,Spizzichini (febra) ,d'Ercole (probleme la spate )

-Young (probleme de comportament , ieri nu a luat parte la antrenamente si inca nu se stie daca va juca, momentan este exclus din lot )

- Green si Nichols sosesc dupa o saptamana in care nu au jucat , acestia au avut probleme de sanatate precum febra si vomit , iar astazi nu ma astept din partea lor sa joace bine , mai ales ca pe plan fizic sunt undeva la 70% .

Gazdele Brindisi sosesc dupa o victorie foarte importanta obtinuta la Trieste si astazi este foarte important sa castige pentru final eight , adica unul dintre primele opt locuri in clasament care duc in play off.

Nu este de privit victoria obtinuta de Avellino in fata Olimpiei Milano deoarece asa cum am spus astazi au multe absente iar Brindisi sunt foarte sigur ca pot profita de acest aspect important .

Pronostic: Brindisi castiga meciul , cota 1.65 (exclus OT, adica fara prelungiri )

 

Fotbal Anglia League Two 17:00 Colchester - Notts County

Gazdele ocupa locul opt in clasament cu 42 de puncte si lupta pentru un loc de play off . Pe propriul teren Colchester a acumulat 26 de puncte in 13 partide prin opt victorii si doua egaluri , golaveraj 24 goluri marcate si 9 primite.

Notts County ocupa ultimul loc in clasament cu 20 de puncte si in ultimele patru etape au acumulat un singur punct . Astazi oaspetii au mari probleme de lot , lipsesc numai putin de opt jucatori , Tootle, Oxade-Chamberlain, Davies, Alessandra, Boldewijan, Hemmings, Jones, Hewitt Turkley

Mizez pe o victorie a gazdelor care pot profita de absentele din tabara oaspetilor , oricum o echipa inferioara.

Pronostic 1 , cota 1.69 , se poate incerca si 1&2+ cota 2,22

 

Anglia FA Cup 14:30 Manchester Utd - Reading

Man UTD este o alta echipa cu Ole Gunnar Solskjær pe banca tehnica , acestia au o serie de patru victorii consecutive ,Cardiff 1:5, Huddersfiled 3:1, Bournemouth 4:1 si Newcastle 0: 2. Echipa joaca foarte bine si astazi in primul 11 sunt anuntati Lukaku si Alexis Sanchez , doi jucatori ofensivi care pot face diferenta mai ales ca in fata au o echipa Reading care a castigat ultimul meci acum 11 etape in Championship si sunt cu gandul la situatia din clasament acolo unde risca retrogradarea .

Din punctul meu de vedere vom asista la o victorie categorica obtinuta inca din prima repriza . Pronostic 1/1&3+ cota 1.72 , de incercat over 1,5 HT cota 2.03

Dubla fotbal :

Wales 16:30 Cardiff MU - Bala 3+ (1.56)

Anglia League Nord 17:00 Brackley - Ashton Utd 3+ (1.51)

Cota
2
Case de pariuri recomandate