Meciul zilei

Publicat: vineri,  07 septembrie 2018
Predictie single in cota 5.20 si in cota 40

O predictie marca inregistrata care imi place foarte si merita pariata

 

 

Islanda  Liga a 2-a

Ora 20.30 Thor-Selfoss

Ultimele trei etape in Islanda sunt decisive si avem parte de multe meciuri interesante dar in special de cote foarte bune care merita pariate asa cum este cea de astazi .

Tinand cont ca au ramas doar trei etape pana la finalul sezonului deci noua puncte in joc pentru gazde putem spune ca aceste trei etape nu inseamna mult deoarece locul doi care ofera promovarea se afla la sapte puncte distanta si oricum in fata se afla alte doua formatii cu sanse mai mari .

Pentru Selfoss situatia este diferita deoarece acestia ocupa locul 11 cu 15 puncte si momentan sunt cu un picior in Division 2 . Trebuie sa observam ca locurile 10 si 9 care ofera posibilitatea sa ramana in a doua liga se afla la doua respectiv trei puncte distanta si lupta este foarte echilibrata . In ultimele doua etape Selfoss va juca acasa cu liderul Akranes un meci foarte greu si cu Njardvik ocupanta locului noua , asadar acest ultim meci poate insemna duelul final care poate decide cine retrogradeaza .

In ultimele trei partide directe Thor si Selfoss au oferit trei bombe , Thor a castigat la Selfoss cu pauza final 1/2 si in cupa Selfoss a castigat la Thor acasa iar cota oferita victoriei era patru .

Acest meci imi place , cota este foarte buna pentru victoria oaspetilor care sunt motivati pe cand gazdele nu si de ce nu merge incercat si un pauza final 1/2 in cota 40  dar cu miza mai mica .

Pronostic 2 cota 5.20 si riscant HT FT 1/2 cota 40.15

Cota
5.2
Case de pariuri recomandate
Ultimele pariuri