Meciul zilei

Publicat: miercuri,  09 ianuarie 2019
Predictie analizata din tenis by Bogdan Nicolas
738

Predictie analizata tenis

ATP Auckland , perechi baieti

Joi ora 09.30 Krajicek A. / Sitak A. - Bryan B. / Bryan M.

Mike si Bob Bryan au jucat o partida extraordinara incepand din setul doi impotriva perechii Tecau /Rojer acum doua zile aici pe hard in Auckland

Am pariat live pe acest meci luni , unde sincer am mers impotriva americanilor dar la ce joc au aratat incepand cu setul doi ii vad printre favoriti la Australian Open dupa ce anul trecut au ajuns pana in semifinala pierduta in fata perechii Cabal/Farah.

Anul trecut fratii Bryan pe suprafata hard pe langa semifinala la A.O au disputat finala la Acapulco pierduta in fata perechii Murray/Soares , finala la Indian Wells pierduta in fata perechii Isner /Sock si au castigat turneul ATP Miami .

Sunt rezultate extraordinare cu care deja cei care urmaresc tenisul sunt obisnuiti .

Trebuie sa notam faptul ca Bob Bryan a suferit o accidentare in luna mai 2018 dupa semifinala pe zgura la Madrid si a revenit alaturi de fratele  sau Mike acum in  2019 .

Tinand cont de faptul ca urmeaza Australian Open ma astept ca perechea Bryan sa forteze maine o victorie in minim de seturi pentru a evita sa acumuleze oboseala pe parcurs .

Sunt sferturi de finala si cred cu tarie ca fratii Bryan isi doresc foarte mult acest trofeu primul din 2019 dupa ce au pierdut la Brisbane in primul turneu pe 2019 .

Pronostic Bryan/ Bryan castiga cu 2-0 la seturi

Cota
1.95
Fortuna
L1160665W000326
Bonus
Case de pariuri recomandate