Meciul zilei

Publicat: marti,  01 ianuarie 2019
Predictie analizata by Bogdan Nicolas
1303

Maine mergem in Portugalia Primeira Liga

Ora 22.15 Portimonense - Benfica

Acest pronostic imi place deoarece am pariat de foarte multe ori pe golurile echipei gazda si mi-au adus profit .

Gazdele Portimonense sunt o echipa de mijlocul clasamentului care se bazeaza foarte mult pe punctele obtinute pe propriul teren acolo unde reusesc sa marcheze multe goluri aproape in fiecare partida .

Sezonul trecut au marcat 31 de goluri in cele 17 partide pe propriul teren si in actualul sezon au marcat 16 goluri in cele 7 partide de acasa , interesant este ca au cel putin un gol marcat in sase dintre cele partide disputate pe propriul teren in actualul sezon .

Observam ca au marcat goluri si in portile celor mai puternice echipe din Portugalia , 1-4 la Porto si victorie acasa 4-2 cu Sporting .

Portimonense traverseaza o buna perioada , au acumulat noua puncte in ultimele patru etape in campionat in care au marcat opt goluri .

Privind lotul jucatorilor notam o absenta in atac , japonezul Nakajima Shoya , cinci reusite in 12 partide , convocat la nationala Japoniei , dar speranta si baza mea sunt in cunoscutul atacant columbian Jackson Martinez , un jucator care cunoaste foarte bine acest campionat in care a marcat foarte multe goluri in perioada 2012 /2015 atunci cand juca sub tricoul echipei FC Porto .

In actualul sezon Martinez a inscris 4 goluri in 10 partide , ultimele doua goluri pe 14 decembrie in victoria de acasa 3 la 1 cu Setubal .

Pe langa atacantul columbian Portimonense are in lot 20 de jucatori brazilieni printre care doi mijlocasi interesanti precum Paulinho si Dener ambii cu cate doua goluri marcate in actualul sezon .

Pun capat acestei analize cu rezultatele in ultimele trei partide directe , mai exact din 2017 anul in care gazdele au promovat in prima liga:

10.02.18 Portimonense Benfica 1 : 3

20.12.17 Benfica Portimonense 2 : 2

08.09.17 Benfica Portimonense 2 : 1

Pronostic : GG3+ cota 2.15

Cota
2.15
Case de pariuri recomandate