Meciul zilei

Publicat: luni,  10 decembrie 2018
Predictia zilei FREE by Bogdan Nicolas
2057

Buna ziua tuturor si o saptamana frumoasa sa avem !

O predictie din baschet unde din punctul meu de vedere una dintre echipele mele favorite trebuie sa defileze astazi si  ma astept la o partida foarte buna din partea lor.

Baschet Turcia Super Ligi TBSL

Ora 18.00 Bahcesehir Koleji - Anadolu Efes

Oaspetii de astazi Efes sosesc dupa doua infrangeri in care au avut momente in joc cu mare lipsa de concentrare . In campionat cu Besiktas dupa un prim sfert castigat cu 23 la 10 a urmat sfertul doi un adevarat macel ,17 la 33 pierdut in care jocul a fost penibil  .

Am vazut aruncari de 3 puncte fortate si greseli sub panou la care nu ma asteptam din partea acestei echipe care din punctul meu de vedere este cea mai buna la ora actuala , chiar mai buna de cat Fenerbahce, este strict parerea mea. Dupa infrangerea cu Besiktas in campionat a urmat duelul de foc cu regina Europei Real Madrid , un meci de Euroliga unde turcii meritau sa castige .

Efes a inceput foarte bine meciul si dupa un prim sfert echilibrat terminat la egalitate 23 la 23 au castigat sfertul doi cu 29 la 22 si sfertul trei cu 22 la 15 , sferturi n care turcii erau stapani si chiar am vazut echipa madrilena in mare dificultate .

Cosmarul a urmat in ultimul sfert in care Efes a gresit enorm si a pierdut partida din cauza faptului ca in acest ultim sfert au marcat doar opt puncte , ceva incredibil pentru o asemenea formatie.

Multe emotii , multe greseli in special pasele erau total aiurea si chiar am urmarit interviul antrenorului sa inteleg care au fost problemele , acesta a spus clar ca este a doua oara in cateva zile in care echipa sa nu se concentreaza  si drept urmare in urmatoarele zile se va lucra in mod deosebit pentru a elimina astfel de probleme in urmatoarele meciuri .

Astazi Efes va juca total deschis , se anunta o partida super ofensiva din partea lor si am incredere ca acestia vor spulbera o echipa gazda care are o medie de 80 puncte primite pe meci .

Merg cu incredere pe pronosticul Efes marcheaza peste 86,5 puncte cota 2.14

Cota
2.14
Fortuna
L1160665W000326
Bonus
Case de pariuri recomandate