Meciul zilei

Publicat: marti,  11 decembrie 2018
Monaco - Dortmund
189

Monaco - Dortmund

Monaco o intalneste pe Dormund in ultimul meci al grupei A, intr-o partida care va avea loc marti, 11 decembrie, cu incepere de la ora 22:00.

Monaco este eliminata din competitie, si nu mai are sanse nici la locul 3, astfel ca pentru echipa antrenata de Thierry Henry, acest meci nu are nici o miza.

Gazdele au foarte multi accidentati pentru acest meci, astfel ca vor absenta : Aholou, Golovin, Grandsir, Jovetic, Lopes, Mboula, N'Doram, Pellegri, Sidibe, Subasic, Toure si Traore.

De cealalta parte, si Dortmund are cateva absente notabile, printre care se numara Larsen, Delaney, Piszczek, Reus, Sancho, Witsel si Zagadou.

Dortmund inca mai are sanse pentru a termina pe prima pozitie in clasament, daca Brugge o va incurca pe Atletico Madrid.

In cazul in care Dortmund se impune in aceasta partida, iar celalalt meci din grupa se va incheia la egalitate, liderul din Bundesliga se va califica de pe prima pozitie.

Mizez asadar pe o victorie a oaspetilor in aceasta partida, si cred ca Monaco va fi cu gandul la partida de campionat, contra Lyon.

 

 

Plaseaza acest bilet la Unibet

Cota
1.68
Case de pariuri recomandate