Meciul zilei

Publicat: sambata,  29 decembrie 2018
Meciul Zilei & Cristian Ionuț (29.12.2018)
381

    Meciul Zilei!

    Salutare !

    Avem un parcurs foarte bun la Meciul Zilei unde avem 11 câștigătoare si 3 pierdute.

   Meciul Zilei de azi vine din Liga Națională de Baschet un meci contand pt etapa a 12-a a sezonului regulat si ultimul din acest an, unde începând cu ora 18:00 va avea loc partida dintre CSU Sibiu si CSM Oradea meci ce se disputa in Sala Transilvania din Sibiu,o sala care si- a epuizat biletele încă de acum trei zile.

   CSU Sibiu vine dupa o serie de 6 victorii consecutive si un bilant de 9-2 la general aflandu-se in acest moment pe prima pozitie a clasamentului in timp ce CSM Oradea vine dupa 5 victorii consecutive avand 8-3 la general si se afla pe pozitia a 3-a a clasamentului.

    Se întâlnesc doua cele mai in forma echipa ale momentului in Liga Națională de Baschet unde Sibiul este lider la recuperare fiind cea mai eficienta echipa la acest capitol si are cea mai mare medie de puncte pe partidă unde Oradea se afla pe locul al 2-lea.

     Se întâlnesc doua echipe cu cel mai bun raport al calități jocului pe teren propriu, iar jocul de azi contra Sibiului va fi un meci greu pt campioana României datorită calități jucătorilor de care dispune echipa lui Dan Fleseriu,jucatori foarte atletici care practica un joc foarte agresiv si in mare viteza .

    Tandemul de pivoti de care dispune Sibiul este extrem de puternic fiind si lideri la recuperare in Liga Nationala,fiind foarte eficienți iar impactul asupra jocului este unul foarte major atât pe faza defensivă cât si pe faza ofensiva.M. Pratt si K Harry sunt foarte productivi in jocul echipei iar J.Tamulius si I.Philmore sau integrat bine la echipa in timp ce jucatori autohtoni au avut evoluții bune la echipa.

    CSM ORADEA vine in formula inclopeta la Sibiu,echipa lui Cristian Achim va fi lipsita de Sean Denison din cauza unor probleme personale iar Arturas Valeika este incert pana la startul meciului(boala).Sibiul nu are probleme de efectiv.

     Cred ca Sibiul se va impune in fata echipa Oradene care are probleme pe faza defensivă prin lipsa unui pivot de care stim ca nu va evolua iar daca nici Valeika nu va fi disponibil la startul partidei nu stiu cum se va descurcă in fata celei mai atletice echipe din Bashetul Romanesc.

      Ambele echipe isi doresc victoria si nu cred ca vom avea parte de puncte in acest meci,un meci care poate schimba liderul si nu vad sa avem parte de spectacol in meci,vad un meci de efort fizic in care lupta se va da sub panou,si cred ca aici Sibiul va incerca sa speculeze fiind si foarte eficienta pana in acest moment.Cred ca Achim va gasi solutii si stie cum sa ii blocheze pe cei din Sibiu iar linia de 164,5 nu cred ca va fi depășită in timp regulamentar.

   Atentie! la aceasta linie nu se ia eventuale prelungiri de unde e luat evenimentul.

    Sincer am tot oscilat intre alegerea pronosticului:victorie la 4,5 pct Sibiu sau un meci de under...totusi am înclinat spre under....daca nu aveti incredere puteti alege victorie Sibiu.

    Incredere 8/10

Cota
1.7
Case de pariuri recomandate