Meciul zilei

Publicat: vineri,  21 decembrie 2018
Meciul Zilei & Cristian Ionuț (21.12. 2018)
239

   Meciul Zilei!

   Salutare !

   Pt azi am pregatit Meciul Zilei care vine din Euroliga,unde avem un parcurs de vis,avem 7 meciuri castigate si unul singur pierdut,toate in cote de peste 1,70.

   Partida de azi incepe la ora 20:00 si se joaca la Kaunas pt Runda a 14 -a,unde echipa locală Zalgiris Kaunas intalneste pe Maccabi TA in fata unei săli care se joaca cu casa închisă în meciurile din Euroliga. 

   Zalgiris condusa de pe banca de tânărul antrenor Jasikevicius care a facut minuni la aceasta echipa cu un buget mult mai mic in comparatie cu nume mari ale baschetului European a reusit sa o califica sezonul trecut in Final 4 iar in vara a primit oferte de a fi secund in NBA la cea mai in forma echipa din NBA a momentului canadieni de Toronto Raptors,oferta pe care a refuzat-o dorind sa continue munca la Zalgiris si primind un buget mai mare pt sezonul actual si viitor.

     Imi place acest tanar antrenor,am avut ocazia sa il vad si in sezoanele trecute de Euroliga ca jucator, un antrenor care stie sa isi motiveze mereu jucatori,am vazut ultimul meci cu Olimpiakos acasa,o lectie de aparare pt multi,unde in startul partidei în sfertul unu Olimpiakos avea nu mai putin de 7 aruncari reusite de 3 pct conducând in sf 1 cu 10 pct avans (19-29), iar pe final Zalgiris se impune cu 83-75 gratie acestui antrenor .

    Maccabi TA este intr-o revenire de forma,totusi nu imi place încă jocul echipei care nu e cel mai bun,are un lot bun,dar încă nu e omogen si cred ca vârful de forma il vor prinde mai tarziu,o echipa care isi va reveni dupa a doua jumatate a sezonului de Euroliga in opinia mea.

    Nu o vad pe Maccabi sa se impuna la Kaunas,intalneste o echipa foarte omegena si cred ca va fi greu pt numele mari ale baschetului European sa se impuna la Kaunas in acest sezon de Euroliga.

   Zalgiris nu il are încă pe capitanul echipei P. Jancunas accidentat (ruptura musculara) si Americanul N.Walters iar oaspeti nu il are pe J.Pargo .

    Merg cu încredere pe o victorie a lui Zalgiris la minim 3,5 pct in meci cota pe care eu am pus-o in jurul orei : 01 noaptea pe site iar azi e de 1,80.

   Nu o vad pe Maccabi TA sa se impuna la Kaunas jocul lui Zalgiris e peste al lui Maccabi in momentul de fata iar Jasikecius stie sa isi motiveze jucatori pt astfel e meciuri.

   Incredere 9/10;

Cota
1.72
Case de pariuri recomandate