Meciul zilei

Publicat: vineri,  04 ianuarie 2019
Meciul Zilei & Cristian Ionuț (04. 01. 2019
485
Fortuna
L1160665W000326
Bonus

    Meciul Zilei

    Salutare!

    Meciul Zilei de azi vine din Euroliga masculină de baschet unde avem intalnirea dintre Zalgiris Kaunas si CSKA Moscova cu începere de la ora 20 : 00 meci ce contează pt Runda a 16-a a Euroligii.

   Probleme pt echipa lui Sarunas Jasikevicius care nu are trei titulari în angrenajul echipei,capitanul echipei P. Jankunas este in continuare accidentat,L.Westerman este accidentat la genuchi si A. Kavaliauskas. 

   Zalgiris a pierdut in ultima etapa pe terenul celor din Canaria cu scorul de 72-69 iar acum vine un colos al baschetului European in Kaunas,CSKA Moscova in fata căruia Zalgiris a reusit sa ii țină piept la Moscova in timp regulamentar iar in OT a pierdut cu scorul de 99-97.Datele problemei sunt altele pt momentul de fata iar Zalgiris nu cred ca ii poate face fata azi lui CSKA si cred ca vom asista la o victorie fara emotii a lui CSKA la Kaunas avand in vedere rotația de care dispune Zalgiris cred ca pe final vor cădea fizic in fata unei echipe mult mai experimentate si fara probleme de efectiv.

    Incredere 9/10;

Plaseaza acest bilet la Betano

Cota
1.75
Case de pariuri recomandate