Meciul zilei

Publicat: joi,  03 ianuarie 2019
Meciul Zilei & Cristian Ionuț (03. 01. 2019
407

    Meciul Zilei!

   Salutare!

   Meciul Zilei de azi vine din Euroliga si se disputa de la ora 22:30 in Insulele Canare unde Gran Canaria primeste vizita celor de la Khimki Moscova meci ce contează pt runda a 16-a a Euroligii.

   Gran Canaria se afla la prima participare în cea mai puternica competitie Europeană de Baschet iar in clasamentul Euroligii dupa 15 Runde disputate ocupă pozitia 12 cu 12 pct in timp ce formația oaspete ocupă doua pozitii mai jos in clasament cu 10 pct.

   Gran Canaria a reusit sa învingă pe Zalgiris etapa trecuta a Euroligii pe teren propriu o echipa care a facut deplasarea la Las Palmas fara trei titulari iar Gran Canaria sa impus cu scorul de 73 - 66,partida pe  care am avut- o la momentul respectiv la Meciul Zilei.

   Kimki a pierdut etapa trecuta pe propriul teren in fata unei echipe spaniole,Baskonia a invins etapa trecuta cu scorul de 77-85,iar zilele Grecului G. Bartzokos pe banca lui Khimki cred ca sunt numărate si posibil sa asistăm la 8-a demitere de antrenor a sezonului de Euroliga.

   A. Shved de departe cel mai bun jucator al lui Khimki si cel mai bine platit jucator al Euroligii cu medii de peste 20 de pct pe partidă, are o accidentare la degete si nu va fi nici azi prezent pe parchet iar A Gill nu a jucat nici etapa trecuta fiind accidentat la spate iar pt azi posibil sa fie in teren dar cu minute limitate si nu stim daca e refăcut complet,posibil sa nu joace.

   Cred intr-o victorie a echipei gazda in meciul de azi,Khimki a avut reale probleme in jocul prestat la nivel de Euroliga si a arătat slăbiciuni atât in meciurile de pe teren propriu cat si in meciurile din deplasare iar lipsa lui A. Shved va conta enorm in meciul de azi si nu ii vad sa învingă in meciul de azi fara liderul lor in teren,un jucător care arunca bine de la distanta si care ii lipseste mult echipei.

   Incredere 9/10;

Plaseaza acest bilet la Betano

Cota
1.7
Case de pariuri recomandate