Meciul zilei

Publicat: joi,  10 ianuarie 2019
Meciul Zilei by Laurentiu Slb
114

Salutare! Meciul de ieri a fost castigator, Woking a castigat cu 2-0 meciul cu Welling, astazi vom reusi aceeasi performanta ? 

Cele trei partide disputate în ultimii doi ani între Portimonense și Sporting Braga s-au terminat, toate, cu goluri în ambele porți. În sezonul 2017-2018, Braga a câștigat tur-retur cu același scor, 2-1. Pe 29 decembrie 2017 a fost și un meci de Cupa Ligii încheiat la egalitate, scor 2-2. Au fost singurele meciuri între cele două echipe în ultimii 6 ani.

În total, au fost doar 7 întâlniri directe. Braga a câștigat 6, una s-a terminat la egalitate. Portimonense n-a câștigat niciun joc.

 

Portimonense a marcat în 12 din cele 16 etape jucate până acum, în timp ce Braga a marcat în 15 din cele 16 meciuri. Interesant este că Portimonense a marcat și a primit gol în câte 7 din cele 8 jocuri de acasă. Braga a disputat până acum 7 jocuri în deplasare, marcând în 6 dintre ele și primind gol în 4. Toate cele 3 întâlniri din ultimul an și jumătate dintre Portimonense și Braga s-au terminat cu goluri în ambele porți. Din acest motiv putem crede că partida de joi seara are șanse să se încheie cu GG.

Cota
1.6
Portimonense - S.C. Braga
FOOTBALL - Portugalia Primeira Liga
Ambele echipe vor înscrie: Da
1.6
Case de pariuri recomandate
Editeaza meci Portimonense - S.C. Braga