Meciul zilei

Publicat: marti,  20 noiembrie 2018
Meciul Zilei by Laurentiu Slb

Portugalia - Polonia

Portugalia  se deplaseaza pana la Guimaraes pentru a disputa ultima partida din Liga Națiunilor contra Poloniei. Selectionata condusa de pe margine de Felipe Santos a realizat cateva jocuri extraordinar de bune în acest nou format instituit de UEFA și iata cum portughezii au sansa si prind calificarea în play-off dintr-o grupa alaturi de polonezi și italieni. Cu un Andre Silva în mare forma alaturi de ceilalti portughezi extrem de talentati si valorosi, campioana europeana a reusit sa stranga nu mai putin de 7 puncte si astfel sa prinda primul loc chiar înaintea ultimului meci, acesta contra Poloniei.

Polonia vine pana in Portugalia fara niciun obiectiv stabilit, fara nicio șansa de a repara lucrurile pe care nu a putut sa le aseze mai bine în acest nou format numit Liga Națiunilor, și iata cum selecționata alb-roșie retrogradeaza din pacate în League B, dar spera sa aiba totuși mai multe sanse în preliminariile pentru CE din 2020. Selectionata condusa de pe margine de Brzeczek nu a izbutit lucruri prea importante, desi adversarii au fost pe masura, nici macar atitudinea nu s-a ridicat la nivelul adversarului. Un singur punct obtinut în cele trei jocuri disputate, egalul contra Italiei din primul joc, urmand apoi înfrangeri contra combatantei din aceasta seara și contra italienilor în manșa retur.

Portughezii primesc prima sansa de departe în aceasta seara din partea bookmakerilor care au încredere în acestia că pot obtine un nou succes în Liga Natiunilor chiar daca nu au niciun motiv sa forteze pentru toate cele trei puncte. Voi miza totusi pe o victorie a Portugaliei in aceasta seara.

Plaseaza acest bilet la Unibet

Cota
1.67
Portugalia - Polonia
FOOTBALL - UEFA Nations League
Timp regulamentar: 1
1.67
Case de pariuri recomandate
Ultimele pariuri