Meciul zilei

Publicat: luni,  31 decembrie 2018
Meciul zilei by Bogdan Nicolas
711

Predictia zilei , tenis ATP Doha Qatar suprafata dura (hard)

Ora 14,35 Verdasco-Lorenzi

Un duel intre doi veterani , Verdasco 35 de ani jucator spaniol ocupa locul 28 ATP si este un sportiv care a castigat sapte turnee ATP , patru pe zgura si trei pe hard .

In 2018 Verdasco a disputat 32 de partide pe hard castigand 18 , a ajuns pana in semifinale la Shenzen si Vienna .

Anul trecut spaniolul a castigat cateva partide interesante pe hard in fata unor jucatori din top 20 ATP precum Dimitrov sau Edmund si pot spune ca Verdasco este un jucator care se bate pentru fiecare punct pana la ultima picatura de energie .

 

Lorenzi jucator italian 37 de ani ocupa locul 109 in clasamentul ATP si este clar un jucator de zgura , suprafata pe care a obtinut cele mai bune rezultate , numai putin de 17 turnee castigate , 16 Challenger si 1 ATP .

Pe hard italianul chiar nu se descurca bine , cel putin in ultimii doi ani acesta a disputat 41 de partide dintre care a pierdut 27 .

 

Aceasta este prima intalnire directa pe hard intre acesti jucatori , singurele partide fiind disputate pe zgura unde Verdasco a castigat de fiecare data ,

bilant 3 la 0 .

Mizez pe o victorie clara a spaniolului in doua seturi , acesta fiind jucatorul cu mult mai mare experienta pe aceasta suprafata.

Pronostic Verdasco 2-0 seturi , cota 1.83

Cota
1.83
Case de pariuri recomandate