Cota 2

Publicat: luni,  19 noiembrie 2018
Cota doi NBA & Cristian Ionut (19.11.2018)
335

       Cota doi NBA! 

  Eveniment : Baschet NBA; 

  Ora 2:00; respectiv : 3:00;

  Platforma : Betano;

  Salutare prieteni,sperăm si in aceasta noapte la o noua cota doi câștigătoare din baschet unde avem doua evenimente pt o cota finala de 1,95;

  In aceasta noapte începând cu ora 2:00 Wells Fargo Center găzduiește meciul dintre Philadelphia 76ers si Phoenix Suns unde voi miza pe echipa gazda sa castige aceasta intalnire la minim 9 puncte.

   Philadelphia a devenit o forta in acest moment in est clasandu-se pe locul 4 si nu pierde in aceasta stagiune de debut nici un meci pe teren propriu.Alaturi Joel Embiid si Ben Simons la echipa a venit si super starul celor de la Minnesota Jimmy Butler intr-un schimb de jucatori intre cele doua echipe,care contribuie decisiv la ultima victorie pe terenul lui Charlotte in prelungiri.

  Phoenix era cotata cu ultima sansa in Vest la debutul sezonului,loc pe care il si ocupă cu doar trei victorii obtinute in momentul de fata.

   Victoria nu cred ca poate fi o problema în aceasta noapte pt Philadelphia si nu poate fi ratată avand in vedere adversarul de azi,logic trebuie sa castige meciul fara probleme la minim 10,puncte Joel Embiid si compania.

    Riscuri implicate : Sa trateze meciul cu superficialitate,având in vedere adversarul iar pe final Phoenix sa se apropie.

  Ora 3:00 avem intalnirea dintre New Orleans Pelicans si San Antonio Spurs găzduit de Smottie King Center unde voi miza pă echipa gazda sa castige partida de azi inclusiv eventuale prelungiri.

   New Orleans are un singur esec in aceasta stagiune pe teren propriu cu Utah si vine dupa 4 victorii pe teren propriu in timp ce San Antonio are ultimele 4 deplasări pierdute si doar 2 victorii în acest sezon in deplasare pe terenul lanternei rosii Phoenix Suns si la Lakers meci castigat in prelungiri.

    A. Davis si compania sunt in mare forma,el  vine dupa doua victorii pe teren propriu unde marcheze 83 de puncet,43 de puncte,5 asistur si 17 recuperări cu New York iar in ultimul meci cu Denver are o noua prestație de senzatie cu 40 de pct,8 asisturi si 8 recuperari.

   Lot mult mai valoros in acest moment pt New Orleans si o zi în plus de odihna plus ca nu a fost nevoită sa faca nici o deplasare fiind la al 3- lea meci pe teren propriu si nu vad sa rateze aceasta victorie de azi in fata unui adversar iesit din forma in acest moment  pe care il poate învinge in opinia mea.

   Riscuri implicate: Posibil sa nu avem o prestație la fel de solida al lui A Davis in acest meci avand evoluții foarte bune in primele doua,iar nivelul poate fi mai jos azi ..

    Incredere :9/10;

Cota
1.95
Case de pariuri recomandate