Cota 2

Publicat: sambata,  17 noiembrie 2018
Cota doi NBA & Cristian Ionut (17.11.2018)
239

   Cota doi NBA! 

   Doua partide interesante in alegerea cotei doi de azi unde începând cu ora 3:30 pe American Airlens Arena avem intalnirea dintre Dallas si Golden State unde vom paria pe un handicap in favoarea gazdelor de 8 puncte sa nu piardă intalnirea de azi.La gazde alaturi de veteranul jucator din NBA D.Nowitzki sa alăturat si W. Mattews pe lista jucătorilor indisponibil.

   La oaspeti nu va evolua nici azi doi jucători importanți St Curry si D.Green in timp ce accidentatul D Cousins este asteptata revenirea pe parchet la începutul anului viitor.

   Am vazut meciul celor de la Golden contra lui Milwaukee si cat de mult le- a lipsit D Green in acea partida iar fara cei doi pe parchet nu s-a descurcat prea bine.

    In ambele deplasări atat la Clippers unde pierd in prelungiri iar la Houston pierd cu scorul de 107-86, cu evoluții sub asteptări ale lui K Durant cu 20 pct,care are si un schimb de replici cu D Green iar K Thompson are 10 pct.Nu cred ca Golden poate învinge in aceasta noapte pe Dallas la o diferenta de 8 puncte si posibil sa asistăm la un nou esec al campioanei in Texas,probleme exista si acel schimb de injurii intre doi jucători emblematici ai echipei care nu face bine jocului colectiv al echipei iar lipsa lor sa vazut si in sezonul trecut in evolutia echipei unde Golden nu reusea sa acopere handicapul fara Curry pe parchet in meciurile din deplasare iar underul e de luat si el calcul pt cei care vrea sa riste.

   Meciul doi al cotei este ultima partida a noptii cu incepere de la ora 4:00 găzduit de Talking Stick Resort Arena unde echipa gazda intalneste Oklahoma iar pariul meu pentru aceasta intalnire este over 208,5 puncte in meci.

    La Phoenix nu va evolua azi T.Ariza in timp ce la oaspeti posibil sa revină pe parchet in aceasta noapte si R.Westbrook iar Abrines nu stim daca va evolua in aceasta noapte pt oaspeti.

  Phoenix vine dupa un meci bun facut acum doua zile unde reuseste sa invinga pe San Antonio cu scorul de 116-96 in timp ce Oklahoma învinge New York cu scorul de 128-103.Ambele echipe sau mai întâlnit in acest sezon acum 4 zile pe terenul celor din Oklahoma unde echipa din Oklahoma sa impus cu scorul de 118-101;

  Ambele echipe vin dupa doua zile de odihna si ma astept sa castige partida si azi Oklahoma dar in acelasi timp si varianta de over cred ca poate fi depășită fara probleme pt aceasta partida de 208 ,5,unde nu vad echipa gazda sa nu treacă de linia de 100 de pct iar oaspeti minim 110 punct pt aceasta partida fara probleme.

    Pariati responsabil !

    Incredere 9/10;

Cota
1.98
Case de pariuri recomandate