Cota 2

Publicat: joi,  11 octombrie 2018
Cota doi Europa (baschet) &Cristian Ionut

   Cota doi Europa Baschet

   Azi incepe Euroliga o competitie de nivelul Champions League la fotbal pt cei care nu sunteti familiarizati cu acest sport si sper sa ne aduca rezultate pe masura la fel ca anul anterior .

   Primul eveniment al seri cu incepere de la ora 20:00 debuteaza in capitala Rusiei unde CSKA Moscova intalneste Barcelona si voi merge pe un handicap in favoarea echipei oaspete de plus 14,5 puncte.

   Al doilea eveniment cu incepere de la ora 21:30 se joaca in Germania la Munchen unde Bayer primeste vizita lui Anadolu Efes si voi merge pe un handicap de plus 3,5 puncte in favoarea lui Bayer sa nu piarda intalnirea de azi la 4 puncte.

    Barcelona sa întarit in acest sezon in comparatie cu sezonul precedent,iar CSKA înca nu am vazut-o in acest sezon la potentialul sau in comparatie cu sezoanele anterioare si cred ca mai are nevoie de câteva etape pt varful de forma,iar azi cred ca va avea un meci greu in compania Barcelonei si nu cred ca o poate învinge la 15 puncte.

    Echipele de baschet din Turcia se confrunta cu o reala criza financiara nu mai putin de 4 echipe sau retras din prima liga datorita problemelor financiare,Fenerbahce pierzând si ea la acest capitol,Dougus sponsor al Euroligi retragandu-si sponsorizarea fata de clubul din Istanbul.

    Bayer cred ca poate învinge azi pe Efes dar aleg siguranta si voi merge pe un handicap in favoarea lui Bayern sa nu piarda la 4 puncte.

    Incredere 9/10

Cota
1.98
Case de pariuri recomandate
Ultimele pariuri