Cota 2

Publicat: vineri,  14 septembrie 2018
Cota 2 FREE by Bogdan Nicolas
1051

Astazi cota doi este formata din doua partide care sosesc din seriile de jos .

Austria 2 Liga Ora 20.10 Floridsdorfer AC - Ried

Oaspetii de astazi au inceput in forta noul sezon si par hotarati  sa bifeze mult dorita promovare . Ried si sezonul trecut se numara printre favoritele la promovare dar au avut multe momente in care jocul nu se lega si rezultatele pozitive au fost departe . In acest moment ocupa prima pozitie in clasament cu 14 puncte dupa primele sase etape in care au castigat de patru ori si au obtinut doua rezultate de egalitate .

Gazdele de astazi FAC Wien sunt o echipa modesta de coada clasamentului care in sezonul trecut a reusit sa salveze de la retrogradare pe final de campionat . In acest sezon rezultatele sunt cam aceleasi adica destul de slabe daca privim faptul ca au acumulat doar cinci puncte in clasament si au in acest moment cel mai slab repart defensiv

In ultimele doua partide disputate aici la Viena Ried a castigat cu 4-1 respectiv 4 -2

Mizam pe victoria oaspetilor fiind echipa mult mai puternica

Pronostic Ried castiga cota 1.45

 

Olanda Eerste Divisie Ora 21.00 Almere City - Jong Utrecht

In aceasta partida gazdele sunt echipa superioara care in sezonul trecut a ajuns pana in ultima faza a play off-ului pierdut in fata echipei De Grafschap . In acest sezon au acumulat pana in acest moment sapte puncte dar jocul gazdelor arata bine si este posibil sa bifeze o noua pozitie de play off la final de campionat .

Jong Utrecht ramane aceeasi echipa fara aparare tinand cont de faptul ca au primit deja 11 goluri in aceste patru meciuri in care au adunat doar trei puncte . Sezonul trecut au terminat pe ultima pozitie in clasament cu 27 de puncte si dupa cum decurg treburile si in acest sezon cred ca vor termina in coada clasamentului .

Trei din cele patru intalniri directe au fost castigate de Almere si astazi ma astept la a patra victorie .

Gazdele au un lot mult mai valoros si cum obiectivul si in acest an este cel putin un loc de play off consider ca astazi victoria este prima optiune . Pronostic Almere castiga meciul , cota 1.40

Cota
2.03
Case de pariuri recomandate