Cota 2

Publicat: sambata,  17 noiembrie 2018
Cota 2 - 17.11.2018

Serbia - Muntenegru 1

Penultimul meci al grupei a 4-a din care face parte si Romania, le pune fata in fata pe Serbia si Muntenegru, doua echipe care pana nu demult au facut parte din Yugoslavia.

Serbia a invins-o in meciul tur pe Muntenegru cu scorul de 2-0, si are prima sansa si in aceasta partida.

Dupa primele 4 meciuri, Serbia este lider in aceasta grupa, iar in cazul unui succes in acest meci, va lua o optiune serioasa pentru terminare pe prima pozitie, avand in vedere ca in ultima runda o va intalni pe Lituania, cea mai slaba echipa din grupa.

Sarbii au reusit un singur succes in ultimele 6 partide jucate pe teren propriu, insa chiar si asa ramane o favorita certa in aceasta partida.

Mizez pe o victorie a echipei gazda in acest meci, pentru cota 1.42 oferita de bookmakeri.

Albania - Scotia 1X

Albania joaca impotriva Scotiei in grupa 1 din League C, intr-o partida care se va disputa in aceasta seara de la ora 21:45.

Dupa primele 3 partide jucate, Albania ocupa ultima pozitie in grupa, cu doar 3 puncte acumulate.

Chiar daca nu traverseaza o perioada prea buna, Albania ramane o echipa greu de invins pe teren propriu.

Scotia nu reuseste sa impresioneze in deplasare, acestia reusind doar 2 victorii in ultimele 6 partide oficiale jucate pe teren strain, contra Maltei si Lituaniei.

Echipa care va castiga aceasta partida se va lupta cu Israel pentru castigarea grupei, iar in cazul in care meciul se va incheia la egalitate, intalnirea dintre Scotia si Israel va fi decisiva pentru stabilirea castigatoarei.

Cred ca Albania poate sa incheie acest meci fara infrangere, si voi miza pe pronosticul 1X, pentru cota 1.53 oferita de Unibet.

Asadar, biletul zilei pentru cota 2 de astazi este format din victoria Serbiei in fata Muntenegrului si sansa dubla 1X la confruntarea dintre Albania si Scotia.

Plaseaza acest bilet la Unibet

Cota
2.08
Case de pariuri recomandate
Ultimele pariuri