Pariuri Waterford United vs St Patricks Athletic - Premier Division Irlanda

Publicat: vineri,  05 iulie 2019,  de Constantinovici Marius
Cele doua echipe se intalnesc in etapa cu numarul 24 din Prmier Division Irlanda intr-un meci ce se va juca Vineri 05 iulie incepand cu orele 21:45.

Noutati Waterford United, forma actuala - Stiri Waterford United

Waterford United au o forma de joc medie avand in ultimele 7 meciuri jucate, 2 victorii, 3 remize si 2 infrnageri in ultimele meciuri in fata celor de la Bohemians si Dundalk.

Acestia au o serie de 3 remize toate terminate cu scorul de 0-0. De asemenea in ultimele 5 meciuri acestia nu au castigat nici un meci.

Poti avea totul ACUM! Obtine bonusul de bun venit de 100% pana la 500 RON si poti profita de cele peste 170 de tipuri de pariuri pe meci!!!

Noutati St Patricks Athletic, forma actuala - Stiri St Patricks Athletic

St Patricks Athletic au o forma putin mai buna de joc decat adversa lor astfel ca in ultimele 7 meciuri ale acestora au avut 3 victorii, 2 remize si 2 infrnageri una din ele fiind chiar in ultimul meci contra celor de la Shamrock care s-a terminat cu scorul de 0-2.

Cele doua echipe s-au intalnit de multe ori pana cum si cam aproape de fiecare data victoriile s-au impartit in mod egal, o data castiga Waterford o data St Patricks.

 

Ponturi Pariuri si Cote de urmarit la Betano pe acest meci

3.10 este cota pentru un egal in acest meci

2.95 este cota pentru victoria gazdelor

2.05 este cota pentru GG ambele marcheaza

Aici aveti si biletul pentru acest meci

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

In urma consultarii statisticilor vedem ca in meciurile dintre cele doua echipe, mai exact in ultimele 6 meciuri acestea au marcat cel putin 2 goluri in meci, asa ca voi merge pe un pronostic cu o cota buna de 2.00 si anuma sa se dea 2-3 goluri in meci.

Total Goluri 2-3
100% pana la  500 RON
Cota: 2.00

Despre Betano

Betano reprezinta una dintre cele mai importante case de pariuri online de pe piata din Romania. Desi activeaza la noi in tara din 2016, Betano a preluat o buna parte din piata, devenind rapid preferata celor mai multi pariori, exceland prin oferta de pariere si cotele generoase.
Bonusul de bun-venit este in valoare de 500 RON si se acorda tuturor jucatorilor care se inscriu mai jos si realizeaza prima depunere. Ia bonusul...
Retragerea castigurilor in cel mult 24 ore
Marja 0% - cote marite pentru cele mai importante meciuri ale zilei
Cash Out - opreste pariul inainte de a se termina evenimentul pentru a te asigura ca vei castiga sau pentru a limita pierderile
Peste 150 de pariuri disponibile pe meci
50% castig extra la pariurile multiple
Se poate paria de pe mobil
Ultimele pariuri
marti,  22 octombrie 2019