Meciuri singleSuperbet

Pariuri Viitorul vs Astra - Liga 1

Publicat: vineri,  25 septembrie 2020,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 21:30 pe Stadionul Central va avea loc duelul Viitorul – Astra în Liga 1. Ce zici de pontul nostru de pariu? Super cote și super pariuri la super meciul din Liga 1!

Noutati Viitorul , forma actuala - Stiri Viitorul

Viitorul este pe poziția 14 din clasamentul Liga 1, cu 2 puncte.

Forma echipei: RÎÎRVÎ

FC Viitorul Constanța în media sezonului a marcat 0,88 goluri pe meci. În 2 meciuri jucate acasă a fost total de goluri (echipă și adversar) Peste 1,5 goluri. Într-un meci din sezonul 2020 jucat acasă a fost total de goluri (echipă și adversar) Peste 2,5 goluri.

Noutati Astra , forma actuala - Stiri Astra

Astra este pe poziția 16 din clasamentul Liga 1, cu 1 punct.

Forma echipei: ÎRÎÎR

Media lui Astra Giurgiu a fost de 0,80 goluri marcate pe meci în sezonul 2020. Într-un meci jucat în deplasare a fost total de goluri (echipă și adversar) Peste 1,5 goluri.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Propunerea noastră

Azi vă propun o opțiune de pariere din oferta Superbet: Final X, care are o cotă de 3.30.

Superbet oferă SuperCote pentru pariurile pe rezultat final (1; X; 2) și șansă dublă (12; X2; 12), Speciale pe Marcatori, Marcatori & rezultat final; Totaluri Cornere, Cartonașe, Faulturi, șuturi pe poartă etc. Final 1X2 după 10 minute plus alte opțiuni care-ți pot crește câștigurile și ofertă SuperExtra!

Statistici ponturi pariuri în meciuri directe

Echipele FC Viitorul Constanța și Astra Giurgiu au disputat până acum 29 de meciuri. FC Viitorul Constanța a câștigat 10 meciuri directe. Astra Giurgiu a câștigat 14 meciuri. 5 meciuri s-au încheiat la egalitate. În medie, în meciurile directe ambele echipe au marcat 2,62 goluri pe meci.

Jocurile de noroc sunt privite cu scepticism din cauza jucătorilor „luați de val”, dependenți de adrenalina pariurilor. Pariurile sportive sunt un joc, un sport la rândul lor, în care trebuie să primeze plăcerea și abia în plan secund să fie câștigarea de bani. Echipa Ponturi și pariuri susține parierea responsabilă, rațională, ca orice alt hobby. Ne bazăm că pariorii care apreciază ponturile noastre de pariere păstrează jocul echilibrat și au un plan clar al sumelor pe care le joacă, responsabil și de încredere

Final X
Bonus pana la 500 RON
Cota: 3.30

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
e74e64b5494488e5ebc635b056c0abd0.jpg
sambata,  17 octombrie 2020