Pariuri Uganda vs Senegal - Cupa Africii pe Natiuni

Publicat: joi,  04 iulie 2019,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Cairo International Stadium va sustine primul meci din optimile de finala de la Cupa Africii pe Natiuni dintre Uganda si Senegal, intr-un meci ce se va juca Vineri 05 iulie 2019 incepand cu orele 22:00. Uganda a terminat pe locul 2 in Grupa A in spatele gazdelor din Egipt. Senegalul a terminat ca a doua echipa cea mai buna in Grupa C a Cupei Africii pe Natiuni, impreuna cu Algeria, Kenya si Tanzania.

Noutati Uganda, forma actuala - Stiri Uganda

Uganda a terminat grupa de calificare in optimile de finala ale Cupei Africii pe Natiuni pe locul al 2-lea in spatele celor din Egypt. In ultimele 7 meciuri disputate ale acestora au castigat doar 2 din ele, iar restul fiind 2 remize si 3 infrnageri ultima fiind in ultimul meci din grupa cel cu Egyptul.

Ultimul meci dintre Uganda si Senegal a fost un amical intre tari in anul 2017 unde s-a terminat cu remiza scor 0-0.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Noutati Senegal, forma actuala - Stiri Senegal

Senegal a terminat Grupa C ca a 2a cea mai buna echipa din grupa de calificare in optimile Cupei Africii pe Natiuni. Acestia au avut doar o infrnagere in ultimele 7 meciuri jucate aceasta fiind in fata Algeriei cu scorul de 1-0.

Restul de 6 meciuri l-au castigat pe toate, iar cea mai categorica victorie a fost aceea in fata Kenyei din ultimul meci din grupa, meci ce s-a terminat cu scorul de 3-0.

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

Chiar daca Uganda a plecat de pe locul al 2lea din grupa spre optimi nu au avut cine stie ce meciuri bune in grupa. Senegalul insa au castigat aproape tot demonstrand ca sunt o echipa ce se cunosc si stiu cum sa joace impreuna.

Voi merge pe un pronostic logic de Victorie Senegal la o cota de 1.57 oferita de Superbet.

Victorie Senegal
Bonus pana la 500 RON
Cota: 1.57

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
sambata,  24 august 2019
vineri,  23 august 2019
vineri,  23 august 2019
joi,  22 august 2019
marti,  20 august 2019