Pariuri Uganda vs Senegal - Cupa Africii pe Natiuni

Publicat: joi,  04 iulie 2019,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Cairo International Stadium va sustine primul meci din optimile de finala de la Cupa Africii pe Natiuni dintre Uganda si Senegal, intr-un meci ce se va juca Vineri 05 iulie 2019 incepand cu orele 22:00. Uganda a terminat pe locul 2 in Grupa A in spatele gazdelor din Egipt. Senegalul a terminat ca a doua echipa cea mai buna in Grupa C a Cupei Africii pe Natiuni, impreuna cu Algeria, Kenya si Tanzania.

Noutati Uganda, forma actuala - Stiri Uganda

Uganda a terminat grupa de calificare in optimile de finala ale Cupei Africii pe Natiuni pe locul al 2-lea in spatele celor din Egypt. In ultimele 7 meciuri disputate ale acestora au castigat doar 2 din ele, iar restul fiind 2 remize si 3 infrnageri ultima fiind in ultimul meci din grupa cel cu Egyptul.

Ultimul meci dintre Uganda si Senegal a fost un amical intre tari in anul 2017 unde s-a terminat cu remiza scor 0-0.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Noutati Senegal, forma actuala - Stiri Senegal

Senegal a terminat Grupa C ca a 2a cea mai buna echipa din grupa de calificare in optimile Cupei Africii pe Natiuni. Acestia au avut doar o infrnagere in ultimele 7 meciuri jucate aceasta fiind in fata Algeriei cu scorul de 1-0.

Restul de 6 meciuri l-au castigat pe toate, iar cea mai categorica victorie a fost aceea in fata Kenyei din ultimul meci din grupa, meci ce s-a terminat cu scorul de 3-0.

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

Chiar daca Uganda a plecat de pe locul al 2lea din grupa spre optimi nu au avut cine stie ce meciuri bune in grupa. Senegalul insa au castigat aproape tot demonstrand ca sunt o echipa ce se cunosc si stiu cum sa joace impreuna.

Voi merge pe un pronostic logic de Victorie Senegal la o cota de 1.57 oferita de Superbet.

Victorie Senegal
Bonus pana la 500 RON
Cota: 1.57

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
vineri,  22 mai 2020