Pariuri U Craiova vs Academia Clinceni - Liga 1 Romania

Publicat: vineri,  12 iulie 2019,  de Constantinovici Marius
Cele doua echipe se intalnesc in etapa 1 din Liga 1 Romania intr-un meci ce se va juca Duminica 14 iulie 2019 incepand cu orele 18:00. Academia Clinceni este nou promovata din Liga 2 Romania.

Noutati U Craiova, forma actuala - Stiri U Craiova

Craiova ocupanta locului 3 din editia 2018/2019 a Ligii 1 Romania cu  un total de 45 de puncte la incheierea campionatului o va intalni pe nou promovata din Liga 2 Romania chiar daca forma de joc a acestora nu este una foarte buna avand in ultimele 7 meciuri jucate decat o victorie in ultimul meci pentru calificarile UEFA Europa League.

Pe langa aceasta victorie acestia au mai adunat 3 infrnageri si 3 remize, majoritatea din ele stranse in amicalele de pregatire inaintea campionatului.

Poti avea totul ACUM! Obtine bonusul de bun venit de 100% pana la 500 RON si poti profita de cele peste 170 de tipuri de pariuri pe meci!!!

Noutati Academia Clinceni, forma actuala - Stiri Academia Clinceni

Academia Clinceni este nou promovata in Liga 1 Romania dupa ce a terminat pe locul al 2-lea editia 2018/2019 a Ligii 2 Romania cu un total de 87 de puncte. Acestia au o forma de joc buna avand in ultimele 7 meciuri jucate 4 victorii, 2 remize si o infnragere.

Vom vedea in acest meci ce inseamna jocul din Liga 1 fata de Liga 2 din Rimania cand cele doua echipe se vor confrunta pentru prima data in acest meci.

 

Ponturi Pariuri si Cote de urmarit la Betnao pe acest meci

Aici gasiti si biletul pentru acest meci

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

Chiar daca Academia Clinceni a avut un parcurs foarte bun in Liga a 2a din Romania voi merge pe un pronostic mai sigur de victorie Craiova si peste 1.5 goluri in meci la o cota de 1.90 oferita de Betano.

Victrie Craiova & Peste 1.5 Goluri in Meci
100% pana la  500 RON
Cota: 1.90

Despre Betano

Betano reprezinta una dintre cele mai importante case de pariuri online de pe piata din Romania. Desi activeaza la noi in tara din 2016, Betano a preluat o buna parte din piata, devenind rapid preferata celor mai multi pariori, exceland prin oferta de pariere si cotele generoase.
Bonusul de bun-venit este in valoare de 500 RON si se acorda tuturor jucatorilor care se inscriu mai jos si realizeaza prima depunere. Ia bonusul...
Retragerea castigurilor in cel mult 24 ore
Marja 0% - cote marite pentru cele mai importante meciuri ale zilei
Cash Out - opreste pariul inainte de a se termina evenimentul pentru a te asigura ca vei castiga sau pentru a limita pierderile
Peste 150 de pariuri disponibile pe meci
50% castig extra la pariurile multiple
Se poate paria de pe mobil
Ultimele pariuri
vineri,  22 mai 2020