Pariuri TPS Turku vs EIF Ekenas - Ykkonen Finlanda

Publicat: vineri,  28 iunie 2019,  de Constantinovici Marius
TPS si EIF se intalnesc intr-un meci din etapa cu numarul 11 din Ykkonen Finlanda, meci ce se va juca azi 28 iunie 2019 incepand cu orele 18:30. TPS se afla pe pozitia a 2a in calsament.

Noutati TPS Turku, forma actuala - Stiri TPS Turku

TPS Turku se afla pe pozitia a 2a in calsament cu 10 puncte. Acestia au o forma de joc medie in ultimele 7 meciuri au avut 4 victorii si 3 infrnageri.

Ultimele doua infrnageri au venit una dupa alta in fata echipei Musa Pori si a lui MyPa. Acestia u o serie de 5 jocuri consecutive fara nici o remiza.

Poti avea totul ACUM! Obtine bonusul de bun venit de 100% pana la 500 RON si poti profita de cele peste 170 de tipuri de pariuri pe meci!!!

Noutati EIF Ekenas, forma actuala - Stiri EIF Ekenas

EIF Ekenas se afla moementan pe pozitia a 7a in calsamentul ligii Ykkonene din Finalanda cu un total de 3 puncte. In ultimele 7 meciuri jucate de acestia au incasat 4 infrnageri dintre care doua in ultimele meciuri si au reusit sa castige de 3 ori.

Acestia au o serie de 5 meciuri in care au incasat mai mult de 1 gol pe meci. Ultimul meci jucat impotriva lui TPS Turku s-a terminat la egalitate scor 1-1.

 

Ponturi Pariuri si Cote de urmarit la Betano pentru acest meci

4.60 este cota pentru un egal in acest meci

1.60 este cota pentru peste 2.5 goluri in meci

1.80 este cota pentru GG ambele marcheaza

 

Mai jos aveti si biletul pentru pronosticul acestui meci

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pariu

Voi merge pe pronosticul de peste 2.5 goluri in acest meci deoarece cele doua echipe au niste statistici de marcatoare si incasatoare de multe goluri. Cota este una buna de 1.60 oferita de Betano si cred ca merita incercat acest pariu.

Peste 2.5 Goluri In Meci
100% pana la  500 RON
Cota: 1.60

Despre Betano

Betano reprezinta una dintre cele mai importante case de pariuri online de pe piata din Romania. Desi activeaza la noi in tara din 2016, Betano a preluat o buna parte din piata, devenind rapid preferata celor mai multi pariori, exceland prin oferta de pariere si cotele generoase.
Bonusul de bun-venit este in valoare de 500 RON si se acorda tuturor jucatorilor care se inscriu mai jos si realizeaza prima depunere. Ia bonusul...
Retragerea castigurilor in cel mult 24 ore
Marja 0% - cote marite pentru cele mai importante meciuri ale zilei
Cash Out - opreste pariul inainte de a se termina evenimentul pentru a te asigura ca vei castiga sau pentru a limita pierderile
Peste 150 de pariuri disponibile pe meci
50% castig extra la pariurile multiple
Se poate paria de pe mobil
Ultimele pariuri
marti,  22 octombrie 2019