Pariuri Suduva Marijampole vs Red Star Belgrade - Calificari Champions League

Publicat: marti,  09 iulie 2019,  de Constantinovici Marius
Cele doua echipe se intalnesc in meciul de calificare in grupele Champions League, meci ce se va juca azi 09 iulie incepand cu orele 21:00.

Noutati Suduva Marijampole, forma actuala - Stiri Suduva Marijampole

Suduva Marijampole are un parcurs bun in ultimele 7 meciuri jucate, acestia au inregistrat doar o infrangere in fata celor de la Trakai in meciul din Liga A Lituania.

Acestia s-au mai intalnit de 2 ori pana cum cu adversarii lor din acest meci, anul trecut tot pentru calificarile in Campions League insa atunci Suduva a pierdut ambele meciuri.

Poti avea totul ACUM! Obtine bonusul de bun venit de 100% pana la 500 RON si poti profita de cele peste 170 de tipuri de pariuri pe meci!!! ,

Noutati Red Star Belgrade, forma actuala - Stiri Red Star Belgrade

Red Star Belgrade au o forma de joc putin mai slaba decat oponentii din acest meci avand in ultimele 7 meciuri jucate doar 3 victorii restul fiind o infrnagere si 3 remize.

Cu toate acestea anul trecut acestia s-au impus in fata celor de la Suduva in ambele meciuri din calificarile pentru Champions League.

 

Ponturi Pariuri si Cote de urmarit pe acest meci la Betano

4.15 este cot apentru un egal in acest meci

8.50 este cota pentru calificarea lui Suduva

2.17 este cota pentru peste 2.5 goluri in meci

Aici gasiti si biletul pentru acest meci

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

Cele doua echipe s-au intalnit doar de 2 ori pana acum si asta se intampla anul trecut in calificari pentru Champions League. In cele 2 meciuri de atunci s-au dat 2-3 goluri in meci asa ca voi merge pe un pronostic de 2-3 Total Goluri in meci la o cota de 1.97 oferita de Betano.

Total Goluri 2-3
100% pana la  500 RON
Cota: 1.97

Despre Betano

Betano reprezinta una dintre cele mai importante case de pariuri online de pe piata din Romania. Desi activeaza la noi in tara din 2016, Betano a preluat o buna parte din piata, devenind rapid preferata celor mai multi pariori, exceland prin oferta de pariere si cotele generoase.
Bonusul de bun-venit este in valoare de 500 RON si se acorda tuturor jucatorilor care se inscriu mai jos si realizeaza prima depunere. Ia bonusul...
Retragerea castigurilor in cel mult 24 ore
Marja 0% - cote marite pentru cele mai importante meciuri ale zilei
Cash Out - opreste pariul inainte de a se termina evenimentul pentru a te asigura ca vei castiga sau pentru a limita pierderile
Peste 150 de pariuri disponibile pe meci
50% castig extra la pariurile multiple
Se poate paria de pe mobil
Ultimele pariuri
marti,  22 octombrie 2019