Pariuri Spania vs Franta - Campionatul European U21

Publicat: miercuri,  26 iunie 2019,  de Florin Craciunescu
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Spania U21 si Franta U21 se intalnesc in semifinala Campionatului European U21 intr-un meci in care se va decide cine va merge mai departe in aceasta competitie, iar meciul va avea loc Joi 27 iunie 2019 incepand cu orele 22:00.

Noutati Spania, forma actuala - Stiri Spania

Spania U21 a inceput cu stangul grupele de calificare a Campionatului European U21 cu o infrangere in fata Italiei cu scorul de 3-1. Dupa care acestia au continuat cu 2 meciuri perfecte impotriva Belgiei si a Poloniei care au contribuit la calificarea acestora. 

Spania U21 are o forma de joc foarte buna, in ultimele 7 meciuri acestia au castigat 5 din ele, au avut o infrnagere ce am amintit-o mai sus si o remiza in fata Frantei.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Noutati Franta, forma actuala - Stiri Franta

Franta U21 s-a calificat in aceste semifinale ale Campionatului European U21 dupa egalul facut cu tricolori nostri din ultimul meci din grupe. Primele doua meciuri din grupa acestia le-au castigat, unul in fata Angliei cu scorul de 1-2 si celalalt in fata Croatiei cu scorul de 1-0.

Franta U21 are o forma de joc medie, in ultimele 7 meciuri jucate acestia au castigat 3 din ele, au avut 2 remize dintre care una cu Romania U21 si 2 infrangeri.

 

Ponturi Pariuri si Cote de urmarit pe acest meci la Superbet

3.45 este cota pentru un egal in acest meci

1.65 este cota pentru X2 sansa dubla Franta

1.65 este cota pentru GG ambele marcheaza

Mai jos aveti si biletul pentru acest meci

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre meci

Franta nu a arătat mare lucru la acest turneu final....a batut Anglia cu mult noroc printr-un autogol in min 95 , a batut Croatia greoi cu 1-0....plus meciul cu noi care a fost destul de trist. De partea cealaltă, Spania a aratat in decisivul joc cu Polonia in care avea nevoie de o victorie la scor de ceea ce e in stare....furia roja ! Un 5-0 devastator ! Calificare Spania in finala e pronosticul LOGIC pt acest joc ! Cota 1.65 !
CMMD1 (Calificare Spania)
Bonus pana la 500 RON
Cota: 1.80

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
marti,  26 mai 2020
vineri,  22 mai 2020