Pariuri Spania U21 vs Germania U21 - Campionatul European U21

Publicat: sambata,  29 iunie 2019,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Cele doua echipe de U21 se intalnesc in finala Campionatului European U21 ce se va juca Duminica 30 iunie 2019 incepand cu orele 21:45.

Noutati Spania U21, forma actuala - Stiri Spania U21

Spania U21 a avut un parcurs bun in acest campionat european, avand o singura infrangere in fata Italiei in grupa cu scorul de 3-1.

Restul meciurilor le-au castigat, facand o surpriza in grupa cand au batut Polonia cu scorul de 5-0 care era pe atunci ocupanda locului 1 din grupa astfel acestia i-au scos din drumul spre calificare in semifinale.

Ultimul meci din semifinale in fata Frantei acestia au demonstrat ca sunt o echipa puternica reusind sa bata Franta cu scorul de 4-1.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Noutati Germania U21, forma actuala - Stiri Germania U21

Germania U21 a avut un parcurs perfect in acest campionat euroopean avand o singura remiza in fata Austriei cu scroul de 1-1.

Restul meciurilor acestia le-au castigat fara prea mari probleme. Echipa care le-au pus totusi probleme a fost nationala noastra in meciul din semifinale ca la pauza conducea Germania cu scorul de 2-1

Dupa pauza meciului germanii si-au reintrat in ritm astfel reusind sa bata Romania cu scroul de 2-4. Cred ca germanii vor avea mari sanse sa castige acest meci tinand cont de puterea acestora si de reusita lor de depasire a momentelor grele dintr-un meci.

$banner_superbe$

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre meci

Voi merge pe pronosticul de CMMD2 echipa oaspete dupa prelungiri si penaltyuri va castiga finala la o cota de 2.55 oferita de Superbet.

CMMD2 (Echipa oaspete castiga dupa prelungiri si penalty)
Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.55

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
marti,  26 mai 2020
vineri,  22 mai 2020