Pariuri Shanghai Shenhua vs Guangzhou Evergrande - Super Liga China

Publicat: luni,  01 iulie 2019,  de Constantinovici Marius
Cele doua echipe se intalnesc in etapa cu numarul 15 din Super Liga China intr-un meci ce se va juca azi 01 iulie 2019 incepand cu orele 14:35.

Noutati Shanghai Shenhua, forma actuala - Stiri Shanghai Shenhua

Shanghai Shenhua este echipa cu o forma de joc mai putin buna, in ultimele 7 meciuri avand doar 2 victorii. Pe langa acestea a mai strans 3 infrnagerii si 2 remize.

Acestia se afla pe pozitia a 12a in clasamentul Super Liga din China cu un total de 8 puncte dupa 15 etape jucate.

Poti avea totul ACUM! Obtine bonusul de bun venit de 100% pana la 500 RON si poti profita de cele peste 170 de tipuri de pariuri pe meci!!!

Noutati Guangzhou Evergrande, forma actuala - Stiri Guangzhou Evergrande

Guangzhou Evergrande este echipa cu o forma de joc mai buna, in ultimele 7 partide jucate acestia au castiga 6 din ele si au o remiza in ultimul meci jucat contra celor de la Shandong unde a fost un scor incredibil de 8-8.

Acestia se afla pe locul 3 in clasamentul Super Ligii din China cu un total de 15 puncte. Ultimul meci dintre cele doua echipe a fost anul trecut si s-a incheiat cu victoria lui Guangzhou cu scorul de 2-1.

 

Ponturi Pariuri si Cote de urmarit la Betano pe acest meci

AIci aveti si biletul pentru acest meci

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

Voi merge pe pronosticul de GG ambele marcheaza si vor marca peste 2.25 goluri in meci, tinand cont de statisticele echipelor ce arata ca acestea marcheaza mult de obicei.

GG si Peste 2.5 Goluri
100% pana la  500 RON
Cota: 1.85

Despre Betano

Betano reprezinta una dintre cele mai importante case de pariuri online de pe piata din Romania. Desi activeaza la noi in tara din 2016, Betano a preluat o buna parte din piata, devenind rapid preferata celor mai multi pariori, exceland prin oferta de pariere si cotele generoase.
Bonusul de bun-venit este in valoare de 500 RON si se acorda tuturor jucatorilor care se inscriu mai jos si realizeaza prima depunere. Ia bonusul...
Retragerea castigurilor in cel mult 24 ore
Marja 0% - cote marite pentru cele mai importante meciuri ale zilei
Cash Out - opreste pariul inainte de a se termina evenimentul pentru a te asigura ca vei castiga sau pentru a limita pierderile
Peste 150 de pariuri disponibile pe meci
50% castig extra la pariurile multiple
Se poate paria de pe mobil
Ultimele pariuri
marti,  22 octombrie 2019