Pariuri Serena Williams vs Simona Halep - Finala Wimbledon

Publicat: vineri,  12 iulie 2019,  de Florin Craciunescu
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Williams si Halep se intalnesc in finala turneului de la Wimbledon intr-o partida ce se va juca Sambata 13 iulie 2019 incepand cu orele 16:00.

Noutati Serena Williams, forma actuala - Stiri Serena Williams

Serenea Williams se afala intr-o stare de joc perfecta castigand ultimele 6 partide pe care le-a disputat cea mai clara victorie fiind cu scorul de 2-0 la seturi.

Ultima intalnire dintre Serena si Halep a fost anul acesta la Australian Open unde Serena a castigat meciul impotriva lui Halep cu scorul de 2-1 la seturi.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Noutati Simona Halep, forma actuala - Stiri Simona Halep

Simona Halep este pentru prima data in finala unui turneru de Wimbledon, asta poate datorita formei foarte bune de joc unde in ultimele 6 partide a castigat tot, avand cea mai clara victorie cu 2-0 la seturi chiar in ultimul meci in fata Svitolinei.

In decursul anilor Halep a intalnit-o de 11 ori pe Serena Williams si a reusit sa se impuna in fata cestia de 2 ori, sa speram ca va reusi si in acest meci.

 

Ponturi Pariuri si Cote de urmarit la Superbet pe acest meci

Aici aveti si biletul pentru acest meci

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

Chiar daca statisticile ne arata ca Serena Williams are mai multe victorii in fata lui Halep voi merge pe pronosticul de 2 Victorie Halep deoarece aceasta a avut o prestatie foarte buna in turneul de la Wimbledon si sper sa isi treaca in palmares si o finala castigata aici.

Victorie Halep
Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.55

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
vineri,  22 mai 2020