Pariuri Serena Williams vs Simona Halep - Finala Wimbledon

Publicat: vineri,  12 iulie 2019,  de Florin Craciunescu
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Williams si Halep se intalnesc in finala turneului de la Wimbledon intr-o partida ce se va juca Sambata 13 iulie 2019 incepand cu orele 16:00.

Noutati Serena Williams, forma actuala - Stiri Serena Williams

Serenea Williams se afala intr-o stare de joc perfecta castigand ultimele 6 partide pe care le-a disputat cea mai clara victorie fiind cu scorul de 2-0 la seturi.

Ultima intalnire dintre Serena si Halep a fost anul acesta la Australian Open unde Serena a castigat meciul impotriva lui Halep cu scorul de 2-1 la seturi.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Noutati Simona Halep, forma actuala - Stiri Simona Halep

Simona Halep este pentru prima data in finala unui turneru de Wimbledon, asta poate datorita formei foarte bune de joc unde in ultimele 6 partide a castigat tot, avand cea mai clara victorie cu 2-0 la seturi chiar in ultimul meci in fata Svitolinei.

In decursul anilor Halep a intalnit-o de 11 ori pe Serena Williams si a reusit sa se impuna in fata cestia de 2 ori, sa speram ca va reusi si in acest meci.

 

Ponturi Pariuri si Cote de urmarit la Superbet pe acest meci

Aici aveti si biletul pentru acest meci

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

Chiar daca statisticile ne arata ca Serena Williams are mai multe victorii in fata lui Halep voi merge pe pronosticul de 2 Victorie Halep deoarece aceasta a avut o prestatie foarte buna in turneul de la Wimbledon si sper sa isi treaca in palmares si o finala castigata aici.

Victorie Halep
Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.55

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
marti,  17 septembrie 2019
marti,  17 septembrie 2019
luni,  16 septembrie 2019
duminica,  15 septembrie 2019
sambata,  14 septembrie 2019