Pariuri Riga FC vs FC Dundalk - Calificari Champions League

Publicat: miercuri,  17 iulie 2019,  de Constantinovici Marius
Cele doua echipe se intalnesc in turul 2 de calificari pentru Champions League intr-un meci ce se va juca azi 17 iulie 2019 incepand cu orele 19:30. In primul tur scorul a fost de 0-0.

Noutati Riga FC, forma actuala - Stiri Riga FC

Riga FC are o forma de joc destul de buna avand in ultimele 7 meciuri jucate 4 victorii ultima din ele fiind in campionat cu scorul de 6-0 in fata celor de la Super Nova iar pe langa acestea au mai adunat si o infnragere si doua remize.

Ultima remiza a fost in fata adversarilor din acest meci in turul 1 de calificari la Champions League unde meciul s-a terminat cu scorul de 0-0.

Poti avea totul ACUM! Obtine bonusul de bun venit de 100% pana la 500 RON si poti profita de cele peste 170 de tipuri de pariuri pe meci!!!

Noutati FC Dundalk, forma actuala - Stiri FC Dundalk

FC Dundalk au o forma de joc putin mai buna decat adversarii din acest meci, avand in ultimele 7 meciuri jucate 4 victorii si 3 remize ultima remiza fiind in meciul din tur cu adverarii din acest meci.

Acestia au o serie de 5 meciuri consecutive in care nu au pierdut nici un meci.

 

Ponturi Pariuri si Biletul pentru acest meci

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronsotic

Chiar daca in turul acestui meci a fost egalitate cred ca in retur fiecare dintre echipa va incerca sa dea cat mai mult pe teren si inevitabil cred ca se va inscrie mai mult asa ca voi merge pe pronosticul de 2-3 goluri in meci la o cota de 2.00 oferita de Betano.

2-3 Total Goluri in Meci
100% pana la  500 RON
Cota: 2.00

Despre Betano

Betano reprezinta una dintre cele mai importante case de pariuri online de pe piata din Romania. Desi activeaza la noi in tara din 2016, Betano a preluat o buna parte din piata, devenind rapid preferata celor mai multi pariori, exceland prin oferta de pariere si cotele generoase.
Bonusul de bun-venit este in valoare de 500 RON si se acorda tuturor jucatorilor care se inscriu mai jos si realizeaza prima depunere. Ia bonusul...
Retragerea castigurilor in cel mult 24 ore
Marja 0% - cote marite pentru cele mai importante meciuri ale zilei
Cash Out - opreste pariul inainte de a se termina evenimentul pentru a te asigura ca vei castiga sau pentru a limita pierderile
Peste 150 de pariuri disponibile pe meci
50% castig extra la pariurile multiple
Se poate paria de pe mobil
Ultimele pariuri
marti,  20 august 2019
luni,  19 august 2019
sambata,  17 august 2019
miercuri,  14 august 2019