Meciuri single30621025521Grupa BSuperbet

Pariuri Real Madrid vs Inter Milano - Liga Campionilor

Publicat: luni,  02 noiembrie 2020,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Marți, 3 noiembrie, de la ora 22:00 pe Stadionul Alfredo Di Stéfano va avea loc duelul Real Madrid – Inter Milano în Liga Campionilor Grupa B. Ce zici de pontul nostru de pariu? Super cote și super pariuri la super meciul din Liga Campionilor Grupa B!

Noutati Real Madrid , forma actuala - Stiri Real Madrid

Real Madrid este pe poziția 4 din clasamentul Liga Campionilor, cu 1 puncte.

Forma echipei: VRVÎÎV

Real Madrid în sezonul real a marcat în medie 2,30 goluri pe meci. În 3 din 5 meciuri jucate acasă a fost total de goluri (echipă și adversar) Peste 1,5 goluri. În 3 meciuri din sezonul 2020, jucate acasă au fost goluri totale (echipă și adversar) Peste 2,5 goluri.

Noutati Inter Milano, forma actuala - Stiri Inter Milano

Inter Milano este pe poziția 3 din clasamentul Liga Campionilor, cu 2 puncte.

Forma echipei: RRVRÎR

În medie, Inter a înscris 3,27 goluri pe meci în sezonul 2020. În 3 din 4 meciuri jucate în deplasare a fost total de goluri (echipă și adversar) Peste 1,5 goluri. În 1 meciuri jucate echipa în deplasare a fost total de goluri (echipă și adversar) Peste 2,5 goluri.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Propunerea noastră

Azi vă propun o opțiune de pariere din oferta Superbet: Final X2, care are o cotă de 1.82.

Superbet oferă SuperCote pentru pariurile pe rezultat final (1; X; 2) și șansă dublă (12; X2; 12), Speciale pe Marcatori, Marcatori & rezultat final; Totaluri Cornere, Cartonașe, Faulturi, șuturi pe poartă etc. Final 1X2 după 10 minute plus alte opțiuni care-ți pot crește câștigurile și ofertă SuperExtra!

Statistici ponturi pariuri în meciuri directe

Echipele Real Madrid și Inter au jucat până acum 3 meciuri. Real Madrid a câștigat 2 meciuri directe. 1 meci s-a încheiat la egalitate. În medie, în meciurile directe ambele echipe au marcat 2,67 goluri pe meci.

Jocurile de noroc sunt privite cu scepticism din cauza jucătorilor „luați de val”, dependenți de adrenalina pariurilor. Pariurile sportive sunt un joc, un sport la rândul lor, în care trebuie să primeze plăcerea și abia în plan secund să fie câștigarea de bani. Echipa Ponturi și pariuri susține parierea responsabilă, rațională, ca orice alt hobby. Ne bazăm că pariorii care apreciază ponturile noastre de pariere păstrează jocul echilibrat și au un plan clar al sumelor pe care le joacă, responsabil și de încredere

Final X2
Bonus pana la 500 RON
Cota: 1.82

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
duminica,  24 octombrie 2021
sambata,  23 octombrie 2021
vineri,  22 octombrie 2021