Meciuri singleSuperbet

Pariuri Real Betis vs Real Madrid - LaLiga

Publicat: vineri,  25 septembrie 2020,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 22:00 pe Stadionul Estadio Benito Villamarín va avea loc duelul Betis – Real Madrid în LaLiga. Ce zici de pontul nostru de pariu? Super cote și super pariuri la super meciul din LaLiga!

Noutati Real Betis , forma actuala - Stiri Real Betis

Betis este pe poziția 2 din clasamentul LaLiga, cu 6 puncte.

Forma echipei: VVVVV

Real Betis în medie în sezonul curent a marcat 1,80 goluri pe meci. În 3 meciuri jucate acasă a fost total de goluri (echipă și adversar) Peste 1,5 goluri. Într-un meci din sezonul 2020 jucat acasă a fost total de goluri (echipă și adversar) Peste 2,5 goluri.

Noutati Real Madrid , forma actuala - Stiri Real Madrid

Real Madrid este pe poziția 10 din clasamentul LaLiga, cu 1 punct.

Forma echipei: RV

Media Real Madrid a marcat în medie 3,00 goluri pe meci în sezonul 2020.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Propunerea noastră

Azi vă propun o opțiune de pariere din oferta Superbet: Total goluri meci 3+, care are o cotă de 1.70.

Superbet oferă SuperCote pentru pariurile pe rezultat final (1; X; 2) și șansă dublă (12; X2; 12), Speciale pe Marcatori, Marcatori & rezultat final; Totaluri Cornere, Cartonașe, Faulturi, șuturi pe poartă etc. Final 1X2 după 10 minute plus alte opțiuni care-ți pot crește câștigurile și ofertă SuperExtra!

Statistici ponturi pariuri în meciuri directe

Echipele Real Betis și Real Madrid au jucat până acum 39 de meciuri. Real Betis a câștigat 7 meciuri directe. Real Madrid a câștigat 22 de meciuri. 10 meciuri s-au încheiat la egalitate. În medie, în meciurile directe ambele echipe au marcat 2,79 goluri pe meci.

Jocurile de noroc sunt privite cu scepticism din cauza jucătorilor „luați de val”, dependenți de adrenalina pariurilor. Pariurile sportive sunt un joc, un sport la rândul lor, în care trebuie să primeze plăcerea și abia în plan secund să fie câștigarea de bani. Echipa Ponturi și pariuri susține parierea responsabilă, rațională, ca orice alt hobby. Ne bazăm că pariorii care apreciază ponturile noastre de pariere păstrează jocul echilibrat și au un plan clar al sumelor pe care le joacă, responsabil și de încredere

Total goluri meci 3+
Bonus pana la 500 RON
Cota: 1.70

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
e74e64b5494488e5ebc635b056c0abd0.jpg
sambata,  17 octombrie 2020