Pariuri RB Leipzig vs Freiburg - 1.Bundesliga

Publicat: joi,  14 mai 2020,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Da, da, așteptarea chiar a luat sfârșit! Bundesliga repornește campionatul, o veste excelentă atât pentru microbiști, cât și pentru iubitorii de pariuri sportive! Cu siguranță vom vedea multe meciuri extrem de antrenante, răsturnări de situație, surprize și multă ambiție, căci pauza competițională a scăzut drastic veniturile cluburilor, iar lupta pentru supraviețuirea unui posibil faliment e acerbă!

Noutati RB Leipzig, forma actuala - Stiri RB Leipzig

O echipă care poate înscrie mai multe goluri într-un joc în mod consecvent, apărarea părea în formă înainte de pauză cu un gol primit în ultimele cinci partide din toată competiția. Apărarea este puternică, mare și rapidă și, atunci când este concentrată, poate fi la fel de bună ca oricare din ligă. Față de Freiburg, care uneori nu reușește să se adune suficient, un gol rapid la început de meci ar putea fi suficient pentru a lua toate cele trei puncte.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Noutati Freiburg, forma actuala - Stiri Freiburg

Una dintre surprizele sezonului, Freiburg are calitate, dar joacă atât de multe meciuri la limită. Rareori câștigă convingător, câștigând un singur joc prin mai multe goluri de la sfârșitul lunii septembrie. Dar sigur le place unde se află în acest moment, odihnindu-se la doar un punct în spatele ultimului loc din Europa League ocupat în prezent de Schalke. Mersul la Leipzig nu va fi ușor, dar o remiză s-ar simți ca o victorie. Freiburg a primit mai multe goluri în doar una din ultimele cinci partide din ligă.

Handicap(-1.5)
Bonus pana la 500 RON
Cota: 1.85

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
5706ef37e2e94f68c72bf83f06f1b644.jpg
miercuri,  05 august 2020
66238c1a682e065b118c468100f4e776.jpg
miercuri,  05 august 2020