Pariuri Olanda (f) vs Suedia (f) - Cupa Mondiala de Fotbal Feminin

Publicat: miercuri,  03 iulie 2019,  de Florin Craciunescu
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Cele doua echipe se intalnesc in semifinalele Cupei Mondiale de Fotbal Feminin, intr-un meci ce se va juca Miercuri 03 iulie 2019 incepand cu orele 22:00.

Noutati Olanda (f), forma actuala - Stiri Olanda (f)

Olanda (f) are o forma de joc perfecta, avand in ultimele 7 meciuri jucate tot atatea victorii. Acestea au o serie de 5 meciuri consecutive fara nici o infrangere.

Cea mai categorica victorie a Olandei a fost in meciul cu Chile, unde olandezele au reusit sa se impuna cu scorul de 7-0.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Noutati Suedia (f), forma actuala - Stiri Suedia (f)

Suedia (f) are o forma putin mai slaba de joc fata de Olanda (f) deoarece acestea in ultimele 7 meciuri jucate au inregistrat o infrnagere in fata Statelor Unite ale Americii, meci ce l-au pierdut cu scorul de 2-0.

In celelalte 6 meciuri acestea au reusit sa le castige pe toate. Cea mai categorica victorie a fost cea in fata Thailandei, meci ce s-a terminat cu sccorul de 5-1.

 

Ponturi Pariuri si Cote de urmarit la Superbet pentru acest meci

3.15 este cot apentru un egal in acest meci

2.30 este cota pentru victoria Olandei

1.87 este cota pentru GG ambele marcheaza

Aici aveti si biletul pentru acest meci

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

Cele doua echipe au avut un parcurs aproape perfect in Cupa Mondiala castigand aproape toate meciurile. Olanda a castigat tot ce putea castiga iar Suedia in afara de meciul cu SUA a avut un parcurs perfect. Voi merge pe pronosticul de CMMD2 adica echipa care merge mai departe in competitie sa fie Suedia pentru o cota de 2.15 oferita de Superbet.

CMMD2 (Echipa oaspete merge mai departe)
Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.15

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
marti,  22 octombrie 2019