Meciuri singleSuperbet

Pariuri Lille vs AC Milan - Europa League

Publicat: miercuri,  25 noiembrie 2020,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Joi, 26 noiembrie, de la ora 19:55 pe Stadionul Pierre-Mauroy va avea loc duelul Lille – AC Milan în Europa League Grupa H. Ce zici de pontul nostru de pariu? Super cote și super pariuri la super meciul din Europa League Grupa H!

Noutati Lille , forma actuala - Stiri Lille

Lille este pe poziția 1 din clasamentul Europa League, cu 7 puncte.

Forma echipei: VÎVRRR

Lille în sezonul real în medie a marcat 1,89 goluri pe meci. În 8 din 9 meciuri jucate acasă a fost total de goluri (echipă și adversar) Peste 1,5 goluri. În 4 meciuri din sezonul 2020 disputate acasă a fost total goluri (echipă și adversar) Peste 2,5 goluri.

Noutati AC Milan, forma actuala - Stiri AC Milan

AC Milan este pe poziția 2 din clasamentul Europa League, cu 6 puncte.

Forma echipei: VRÎVVR

AC Milan a marcat în medie 2,67 goluri pe meci în sezonul 2020. În toate cele 7 meciuri jucate în deplasare a fost total de goluri (echipă și adversar) Peste 1,5 goluri. În 5 meciuri jucate în deplasare echipa a fost total de goluri (echipă și adversar) Peste 2,5 goluri.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Propunerea noastră

Azi vă propun o opțiune de pariere din oferta Superbet: Final X, care are o cotă de 3.20.

Superbet oferă SuperCote pentru pariurile pe rezultat final (1; X; 2) și șansă dublă (12; X2; 12), Speciale pe Marcatori, Marcatori & rezultat final; Totaluri Cornere, Cartonașe, Faulturi, șuturi pe poartă etc. Final 1X2 după 10 minute plus alte opțiuni care-ți pot crește câștigurile și ofertă SuperExtra!

Statistici ponturi pariuri în meciuri directe

Echipele Lille și AC Milan au jucat până acum 3 meciuri. Lille a câștigat 2 meciuri directe. 1 meci s-a încheiat la egalitate. În medie, în meciurile directe ambele echipe au marcat 1,67 goluri pe meci.

Jocurile de noroc sunt privite cu scepticism din cauza jucătorilor „luați de val”, dependenți de adrenalina pariurilor. Pariurile sportive sunt un joc, un sport la rândul lor, în care trebuie să primeze plăcerea și abia în plan secund să fie câștigarea de bani. Echipa Ponturi și pariuri susține parierea responsabilă, rațională, ca orice alt hobby. Ne bazăm că pariorii care apreciază ponturile noastre de pariere păstrează jocul echilibrat și au un plan clar al sumelor pe care le joacă, responsabil și de încredere

Final X
Bonus pana la 500 RON
Cota: 3.20

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
luni,  25 ianuarie 2021
duminica,  24 ianuarie 2021
sambata,  23 ianuarie 2021
vineri,  22 ianuarie 2021