Pariuri Liepaja vs Ventspils - Virsliga Letonia

Publicat: joi,  20 iunie 2019,  de Constantinovici Marius
Cele doua echipe se intalnesc in etapa cu numarul 18 din Virsliga, intr-un meci ce se va juca Miercuri 20 iunie 2019 incepand cu orele 19.45.

Noutati Liepaja, forma actuala - Stiri Liepaja

Liepaja este ocupanta locului 7 din Virsliga cu un total de 17 puncte dupa 18 etape. Acestia nu au o forma de joc foarte buna, pierzand ultimele 2 meciuri. In ultimele 6 meciuri jucate are un numar de 3 victorii si 3 infrangeri, ultimele doua fiind cele mentionate anterior.

Echipa probabila: Ralkevics, Jurkovskis, Tobers, Jaunarajs-Janvaris, Zulevs, Strumia, Spataru, Kigurs, Ikaunieks, Friday, Dodô

Poti avea totul ACUM! Obtine bonusul de bun venit de 100% pana la 500 RON si poti profita de cele peste 170 de tipuri de pariuri pe meci!!!

Noutati Ventspils, forma actuala - Stiri Ventspils

Ventspils este ocupanta locului 5 in clasamentul Virsliga cu un total de 20 de puncte. Nici forma acesora de joc nu este foarte stralucita pierzand ultimul meci in fata celor de la Rigas Futbola ocupantii locului 2 in clasament, cu scorul de 4-1. In ultimele 6 meciuri acestia au 2 victorii, 2 remize si 2 infrangeri, ultima din ele fiind cea amintita anterior.

Echipa probabila: Baturins,Obuobi, Gafar Mamah, Helio, Alcénat, Stuglis, Kazacoks, Mickevics, Mordatenko, Aiyegun, Svarups

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre meci

Desi statisticile ultimelor meciuri dintre cele doua echipe nu ne arata ca si cum acestea marcheaza mult una contra celeilalte, voi merge pe pronosticul de 2-3 goluri la o cota de 2.00 deoarece fiecare din cele doua au o miza destul de mare pentru acest meci fie urca in clasament, fie pierde teren in clasament.

Total Goluri 2-3
100% pana la  500 RON
Cota: 2.00

Despre Betano

Betano reprezinta una dintre cele mai importante case de pariuri online de pe piata din Romania. Desi activeaza la noi in tara din 2016, Betano a preluat o buna parte din piata, devenind rapid preferata celor mai multi pariori, exceland prin oferta de pariere si cotele generoase.
Bonusul de bun-venit este in valoare de 500 RON si se acorda tuturor jucatorilor care se inscriu mai jos si realizeaza prima depunere. Ia bonusul...
Retragerea castigurilor in cel mult 24 ore
Marja 0% - cote marite pentru cele mai importante meciuri ale zilei
Cash Out - opreste pariul inainte de a se termina evenimentul pentru a te asigura ca vei castiga sau pentru a limita pierderile
Peste 150 de pariuri disponibile pe meci
50% castig extra la pariurile multiple
Se poate paria de pe mobil
Ultimele pariuri
marti,  26 mai 2020
vineri,  22 mai 2020