Pariuri Belgia vs Italia - Campionatul European U21

Publicat: joi,  20 iunie 2019,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Belgia si Italia se intalnesc in runda a 3a a grupei A din Campionatul European U21, meci ce se va juca Sambata 22 iunie 2019 cu incepere la orele 22:00. Pana acum Belgia nu a strans nici un punct.

Noutati Belgia, forma actuala - Stiri Belgia

Italia U21 se afla pe pozitia a 2a in Grupa A a Campionatului European U21 dupa victoria din prima runda in fata Spaniei cu scorul de 3-1. In a doua runda acestia au pierdut in fata Poloniei care se afla momentan pe locul 1 cu 6 puncte. In ultimele 6 meciuri acestia au castigat deasemenea doar un meci, cel mai sus mentionat si au 2 remize restul fiind infrangeri.

Echipa probabila: Meret, Dimarco, Bastoni, Mancini, Adjapong, Barella, Mandragora, Pellegrini, Chiesa, Orsolini, Cutron

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Noutati Italia, forma actuala - Stiri Italia

Belgia U21 se afla pe locul al 4lea in Grupa A a Campionatului European U21 cu 0 puncte. Belgia U21 are o forma de joc foarte proasta, pierzand primele 2 meciuri din grupa in fata Poloniei si a Spaniei. De asemenea in ultimele 6 meciuri acestia au reusit o singura victorie in fata Suediei acestea fiind anul trecut.

Echipa probabila: De Wolf, Cobbaut, Bornauw, Faes, Cools, Mangala, Heynen, Lukebakio, Bastien, Mbenza, Schrijvers

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre meci

Acest meci va fi unul interesant deoarece Italia are nevoie de o victorie in acest meci pentru a ramane in carti pentru batalia pe locul 1 al grupei A a Campionatului European de Tineret U21. Italia probabil nu va avea mari probleme in acest meci tinand cont de forma actuala a belgienilor insa acestia pot schimba oricand soarta unui meci. Voi miza pe pronosticul de GG3+ la o cota de 2.00 oferita de Superbet.

GG3+ (Ambele marcheaza / minim 3 goluri in meci)
Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.00

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
marti,  26 mai 2020
vineri,  22 mai 2020