Pariuri Hertha vs Union Berlin - 1.Bundesliga

Publicat: vineri,  22 mai 2020,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Vineri, 22 mai, de la ora 21:30 pe Stadionul Olympiastadion va avea loc duelul Hertha – Union Berlin în 1.Bundesliga. Ce zici de pontul nostru de pariu? Super cote și super pariuri la super meciul din 1.Bundesliga!

Noutati Hertha , forma actuala - Stiri Hertha

Hertha este pe poziția 11 din clasamentul 1.Bundesliga, cu 31 puncte.

Forma echipei: VRRÎVÎ

Există un potențial serios aici, cu Matheus Cunha care a marcat în trei partide consecutive. Combinându-I jocul cu celălalt talent în atac, această echipă ar putea fi în direcția bună. Cu noul antrenor Bruno Labbadia insuflând încredere și credință, așteptați-vă să vedeți o echipă cu intenție de atac și care dintr-o dată are un potențial real.

Noutati Union Berlin , forma actuala - Stiri Union Berlin

Union Berlin este pe poziția 12 din clasamentul 1.Bundesliga, cu 30 puncte.

Forma echipei: ÎÎÎRVÎ

În primul său sezon Bundesliga, Union Berlin a avut un sezon extraordinar și este în siguranță în acest moment. Apărarea clubului a fost mai puternică decât unii credeau că ar fi, și, în ciuda primirii a 43 de goluri în 26 de jocuri, doar nouă cluburi au câștigat mai multe jocuri decât Union în acest sezon. Înfrângerea 2-0 împotriva lui Bayern de duminică va fi întotdeauna una grea, dar deși vor avea cu o zi de odihnă mai puțin, sunt pregătiți să se arunce în acest joc care ar putea stabili tonul pentru un final în top-10.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Propunerea noastră

Azi vă propun o opțiune de pariere din oferta Superbet: PsF X, care are o cotă de 1.73.

Superbet oferă SuperCote pentru pariurile pe rezultat final (1; X; 2) și șansă dublă (12; X2; 12), Speciale pe Marcatori, Marcatori & rezultat final; Totaluri Cornere, Cartonașe, Faulturi, șuturi pe poartă etc. Final 1X2 după 10 minute plus alte opțiuni care-ți pot crește câștigurile și ofertă SuperExtra!

PsF X
Bonus pana la 500 RON
Cota: 1.73

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri