Pariuri Germania (f) vs Suedia (f) - Cupa Mondiala de Fotbal Feminin

Publicat: vineri,  28 iunie 2019,  de Florin Craciunescu
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Germania si Suedia se intalnesc in sferturile de finala de la Cupa Mondiala de Fotbal Feminin, intr-un meci ce se va juca Sambata 29 iunie 2019 incepand cu orele 19:30 pe Stadionul Route de Lorient.

Noutati Germania (f), forma actuala - Stiri Germania (f)

Germania (f) are o forma de joc foarte buna, avand o serie de 5 meciuri castigate consecutiv. In ultimele 7 meciuri jucate de catre acestea au avut 6 victorii si o remiza in fata Japoniei cu scorul de 2-2.

In ultimele 4 meciuri jucate acestea au o eficienta de 100% la ceea ce inseamna inscrierea de goluri. Au inscris in toate cele 4 meciuri un total de 9 goluri. 

In ceea ce priveste procentul de incasare de goluri este de 0% acestea au reusit ca in ultimele 4 meciuri sa nu primeasca nici un gol.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Noutati Suedia (f), forma actuala - Stiri Suedia (f)

Suedia (f) au o forma de joc buna, avand o serie de 5 meciuri consecutive fara remize. In ultimele 7 meciuri ale acestora au reusit sa castige 5 din ele si au pierdut de doua ori in fata Germaniei si ultimul meci pierdut a fost in grupa in fata SUA cu scorul de 0-2.

In ultimele 4 meciuri jucate de catre suedeze, acestea au o eficienta de inscriere de goluri de 75% reusind sa inscrie un total de 8 goluri.

In ceea ce priveste golurile primite acestea au primit in ultimele 4 meciuri, 3 goluri, unul de la echipa Thailandei si doua de la SUA.

 

Ponturi Pariuri si Cote de urmarit la Superbet pe acest meci

3.45 este cota pentru un egal in acest meci

1.72 este cota pentru victoria germaniei

2.30 este cota pentru GG ambele marcheaza

 

Aici aveti si biletul pentru acest sfert de finala

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pariu

Suedia este o echipa destul de puternica si cred ca ii va pune mari probleme Germaniei in acest meci. Voi merge pe pronosticul de X2 sansa dubla pentru Suedia pentru o cota de 2.07 oferita de Superbet.

X2 (Sansa Dubla Suedia)
Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.07

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
marti,  26 mai 2020
vineri,  22 mai 2020