Meciuri single2312821FC Argeș PiteștiFC ArgesPitestiBotoșaniSuperbet

Pariuri FC Argeș vs Botoșani - Liga 1

Publicat: joi,  20 august 2020,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Mâine, 21 august, de la ora 18:15 pe Stadionul Nicolae Dobrin va avea loc duelul FC Argeș – Botoșani în Liga 1. Ce zici de pontul nostru de pariu? Super cote și super pariuri la super meciul din Liga 1!

Noutati FC Argeș, forma actuala - Stiri FC Argeș

FC Argeș este pe poziția 8 din clasamentul Liga 1.

A reușit o promovare nesperată, beneficiind din plin de jocul rezultatelor din ultima etapă a play-off-ului. Deși la prima vedere avea nevoie neaparat de victorie cu UTA, a terminat pe locul 2 după remiza cu aradenii.

Noutati Botoșani , forma actuala - Stiri Botoșani

Botoșani este pe poziția 10 din clasamentul Liga 1.

A încheiat sezonul 2019/2020 pe locul 4, cea mai bună clasare din istoria clubului. Va juca în Europa League, urmând să o întâlnească în turul 1 preliminar pe Ordabasy din Kazakhstan.

Propunerea noastră

Azi vă propun o opțiune de pariere din oferta Superbet: Final 2, care are o cotă de 2.15.

Superbet oferă SuperCote pentru pariurile pe rezultat final (1; X; 2) și șansă dublă (12; X2; 12), Speciale pe Marcatori, Marcatori & rezultat final; Totaluri Cornere, Cartonașe, Faulturi, șuturi pe poartă etc. Final 1X2 după 10 minute plus alte opțiuni care-ți pot crește câștigurile și ofertă SuperExtra!

Statistici ponturi pariuri în meciuri directe

Echipele FC Argeș Pitești și Botoșani nu au jucat până acum niciun meci.

Jocurile de noroc sunt privite cu scepticism din cauza jucătorilor „luați de val”, dependenți de adrenalina pariurilor. Pariurile sportive sunt un joc, un sport la rândul lor, în care trebuie să primeze plăcerea și abia în plan secund să fie câștigarea de bani. Echipa Ponturi și pariuri susține parierea responsabilă, rațională, ca orice alt hobby. Ne bazăm că pariorii care apreciază ponturile noastre de pariere păstrează jocul echilibrat și au un plan clar al sumelor pe care le joacă, responsabil și de încredere

Final 2
Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.15

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
joi,  23 septembrie 2021
miercuri,  22 septembrie 2021
marti,  21 septembrie 2021
luni,  20 septembrie 2021
duminica,  19 septembrie 2021