Pariuri Eskilstuna vs Djurgardens - Allsvenskan Suedia

Publicat: luni,  08 iulie 2019,  de Constantinovici Marius
Cele doua echipe se intalnesc intr-un meci din etapa cu numarul 14 dein Allsvenskan Suedia, meci ce se va juca azi 08 iulie 2019 incepand cu orele 20:00.

Noutati Eskilstuna, forma actuala - Stiri Eskilstuna

Eskilstuna este echipa cu forma cea mai proasta de joc dintre cele doua, in ultimele 7 meciuri neavand nici o victorie in schimb a adunat 5 infrnageri si 2 remize una din ele fiind in ultimeul meci in fata celor de la Sundsvall scor 0-0.

Acestia au o serie de 5 meciuri consecutive fara victorie fiind clasati pe locul 16 din Allsvenskan Suedia cu un total de 1 puncte.

Poti avea totul ACUM! Obtine bonusul de bun venit de 100% pana la 500 RON si poti profita de cele peste 170 de tipuri de pariuri pe meci!!!

Noutati Djurgardens, forma actuala - Stiri Djurgardens

Djurgardens este echipa cu forma mai buna de joc, in ultimele 7 meciuri jucate avand decat o infrnagere in fata celor de la AIk cu scorul de 0-2 iar in celelalte meciuri adunand doar victorii.

Acestia au o serie de 5 meciuri consecutive cu victorii, cea mai categorica victorie dintre ele fiind in fata celor de la Falkenberg cu scorul de 3-0. Acestia se afla pe locul 3 in calsament cu un total de 13 puncte.

Poti avea totul ACUM! Obtine bonusul de bun venit de 100% pana la 500 RON si poti profita de cele peste 170 de tipuri de pariuri pe meci!!!

 

Ponturi Pariuri si Cote de urmarit la Betnao pentru acest meci

3.90 este ccota pentru un egal in acest meci

6.00 este cota pentru victoria gazdelor

2.25 este cota pentru GG ambele marcheaza

Aici aveti si biletul pentru acest meci

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

Cele doua echipe s-au intalnit de 3 ori pana acuma unde Djurgardens a castigat 2 partide in Allsvenskan iar Eskilstuna a reusit o victorie intr-un amical. In toate cele 3 meciuri au fost peste 2.5 goluri asa ca voi merge pe pronosticul de Peste 2.5 Goluri in meci pentru o cota de 2.20 oferita de Betano.

Peste 2.5 Goluri in Meci
100% pana la  500 RON
Cota: 2.20

Despre Betano

Betano reprezinta una dintre cele mai importante case de pariuri online de pe piata din Romania. Desi activeaza la noi in tara din 2016, Betano a preluat o buna parte din piata, devenind rapid preferata celor mai multi pariori, exceland prin oferta de pariere si cotele generoase.
Bonusul de bun-venit este in valoare de 500 RON si se acorda tuturor jucatorilor care se inscriu mai jos si realizeaza prima depunere. Ia bonusul...
Retragerea castigurilor in cel mult 24 ore
Marja 0% - cote marite pentru cele mai importante meciuri ale zilei
Cash Out - opreste pariul inainte de a se termina evenimentul pentru a te asigura ca vei castiga sau pentru a limita pierderile
Peste 150 de pariuri disponibile pe meci
50% castig extra la pariurile multiple
Se poate paria de pe mobil
Ultimele pariuri
marti,  22 octombrie 2019