EURO 2020ElvetiaTurciaSuperbet

Pariuri Elvetia vs Turcia - EURO 2020

Publicat: duminica,  20 iunie 2021,  de Nicolae Vasile
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Elvetia si Turcia se intalnesc in ultima etapa din faza grupelor la EURO 2020, duminica seara de la ora 19:00, la Baku

Noutati Elvetia, forma actuala - Stiri Elvetia

Dupa primele doua meciuri, Elvetia a reusit sa castige un singur punct, prin remiza din prima etapa impotriva Tarii Galilor. Elvetia are nevoie in acest moment de o victorie si multa speranta.

Echipa probabila: Sommer; Elvedi, Schar, Akanji; Mbabu, Freuler, Xhaka, Rodriguez; Shaqiri; Embolo, Gavranovic

Noutati Turcia, forma actuala - Stiri Turcia

Turcia nu mai are sanse de a se califica mai departe, dupa ce a pierdut in deschiderea turneului contra Italia (scor 3-0), iar mai apoi a Tara Galilor a infrant Turcia cu scorul de 2-0.

Echipa probabila: Cakir; Celik, Demiral, Soyuncu, Muldur; Ayhan, Tufan, Calhanoglu, Under, Yazici; Yilmaz

Cu siguranta ca Elvetia va face tot posibilul sa castige acest meci. Cu o victorie, sansele de calificare sunt bune, chiar daca vor depinde si de alte rezultate.

Castiga Elvetia
Bonus pana la 500 RON
Cota: 1.72

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).