Pariuri Ecuador vs Japonia - Copa America Brasil 2019

Publicat: luni,  24 iunie 2019,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Ecuador si Japonia se intalnesc in runda a 3a a Grupei C din cadrul Copei America intr-un meci ce se va juca Marti 25 iunie 2019 incepand cu ora 02:00. Ecuadorul nu a reusit sa stranga nici un punct pana acum.

Noutati Ecuador, forma actuala - Stiri Ecuador

Ecuador se afla pe ultima pozitie in Grupa C a Copei Americi dupa doua meciuri in care nu a reusit sa stranga nici un punct. Acestia nu au o forma deloc buna, in ultimele 6 meciuri acestia au reusit decat 2 remize iar celelalte meciuri le-au pierdut. 

Echipa probabila: Domínguez, Ramirez, Achilier, Arboleda, Velasco, Orejuela, Gruezo, Mendez, Ibarra, Mena, Valencia

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Noutati Japonia, forma actuala - Stiri Japonia

Japonia se afla pe locul 3 din aceasta grupa cu un total de 1 puncte, obtinute in urma remizei cu Uruguayul. Acestia au o forma putin mai buna de joc decat Ecuadorul avand in ultimele 6 meciuri jucate 2 victorii, 2 infrangeri si 2 remize. Acestia au mai jucat in fata Ecuadorului in 2006 si atunci au reusit sa castige meciul cu scorul de 1-0.

Echipa probabila: Kawashima, Sugioka, Tomiyasu, Ueda, Iwata, Itakura, Shibasaki, Nakajima, Abe, Myoshi, Okazaki

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre meci

Cele doua echipe nu mai au foarte multe de impartiti asa ca este destul de greu sa anticipam o castigatoare a acestui meci. Voi merge pe pronosticul de GG ambele marcheaza avand o cota destul de buna si 3+ goluri sa se marcheze.

GG3+ (Ambele marcheaza si minim 3 goluri in meci)
Bonus pana la 500 RON
Cota: 1.85

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
marti,  26 mai 2020
vineri,  22 mai 2020