Pariuri Danemarca vs Austria - Campionatul European U21

Publicat: miercuri,  19 iunie 2019,  de Pert Raul
Danemarca si Austria se intalnesc Joi 20 iunie 2019, intr-un meci din Grupa B, meci ce va avea startul incepand cu orele 19.30. Austria are deja 3 puncte din prima etapa, Danemarca trebuie sa invinga pentru a intra in cursa pentru calificarea din grupele Campionatului European U21.

Noutati Danemarca, forma actuala - Stiri Danemarca

Danemarca U21 are o forma de moement putin mai slaba pierzand ultimele 2 meciuri din grupa de calificare a Campionatului European U21. De asemenea in ultimele 6 meciuri are doar 2 victorii, restul fiind infrangeri. Pentru acest meci baetii lui Frederiksen ar trebuii sa se mobilizeze si sa inceapa sa adune puncte, altfel sansele pentru calificarea din grupe a Danemarcii sunt tot mai mici.

Echipa probabila: Iversen, Pedersen, Nelsson, Rasmussen, Kristensen, Andersen, Billing, Jensen, Bruun Larsen, Skov, Ingvartsen

Poti avea totul ACUM! Obtine bonusul de bun venit de 100% pana la 500 RON si poti profita de cele peste 170 de tipuri de pariuri pe meci!!!

Noutati Austria, forma actuala - Stiri Austria

Austria U21 se prezinta la acest campionat cu o forma buna de joc avand doua victorii in ultimele doua meciuri, unul din ele fiind in fata Serbiei in aceasta grupa de Campionat European U21. De asemenea in ultimele 6 meciuri are 4 victorii, o remiza in fata Italiei si o infrangere in fata Spaniei. Moementan acestia sunt clasati pe locul 2 in grupa cu 3 puncte.

Echipa probabila: Schlager, Ullmann, Danso, Posch, Ingolitsch, Ljubic, Lienhart, Wolf, Xaver Schlager, Horvarth, Honsak

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre meci

Dintre cele doua echipe, Danemarca are nevoie de o victorie pentru a intra in calculele pentru calificarea din grupele Campionatului European U21, asa ca imi indrept pronosticul spre gandul ca se vor da multe goluri iar cota de 1.88 de la Betano pentru peste 2.5 goluri suna bine. Deasemenea intre cele doua echipe au avut loc 2 intalniri, din care fiecare echipa a castigat cate una de fiecare data cu peste 2.5 goluri.

Total Goluri Peste 2.5
100% pana la  500 RON
Cota: 1.88

Despre Betano

Betano reprezinta una dintre cele mai importante case de pariuri online de pe piata din Romania. Desi activeaza la noi in tara din 2016, Betano a preluat o buna parte din piata, devenind rapid preferata celor mai multi pariori, exceland prin oferta de pariere si cotele generoase.
Bonusul de bun-venit este in valoare de 500 RON si se acorda tuturor jucatorilor care se inscriu mai jos si realizeaza prima depunere. Ia bonusul...
Retragerea castigurilor in cel mult 24 ore
Marja 0% - cote marite pentru cele mai importante meciuri ale zilei
Cash Out - opreste pariul inainte de a se termina evenimentul pentru a te asigura ca vei castiga sau pentru a limita pierderile
Peste 150 de pariuri disponibile pe meci
50% castig extra la pariurile multiple
Se poate paria de pe mobil
Ultimele pariuri
marti,  26 mai 2020
vineri,  22 mai 2020