Pariuri Craiova vs CFR Cluj - Liga 1

Publicat: sambata,  22 februarie 2020,  de Pert Raul
Duminică, 23 februarie, de la ora 20:00 pe Stadionul „Ion Oblemenco” va avea loc duelul Universitatea Craiova – CFR Cluj în Liga 1. Ce zici de pontul nostru de pariu? Super cote și super pariuri la super meciul din Liga 1!

Noutati Craiova, forma actuala - Stiri Craiova

Universitatea Craiova este pe poziția 2 din clasamentul Liga 1, cu 46 puncte.

Forma echipei: V V V Î V Î

Statistici pariuri: CS Universitatea Craiova în media sezonului real a marcat 1,53 goluri pe meci. În 10 (66.67%) meciuri jucate acasă au fost goluri totale (echipă și adversar) Peste 1,5 goluri. În 8 (53,33%) meciuri din sezonul 2020 jucate acasă au fost goluri totale (echipă și adversar) Peste 2,5 goluri.

Noutati CFR Cluj , forma actuala - Stiri CFR Cluj

CFR Cluj este pe poziția 1 din clasamentul Liga 1, cu 49 puncte.

Forma echipei: R R R V V V

Statistici pariuri:Media CFR Cluj a fost de 1,67 goluri marcate pe meci în sezonul 2020. În 12 (60,00%) meciuri jucate în deplasare au fost goluri totale (echipă și adversar) Peste 1,5 goluri. În 9 (45.00%) meciuri jucate în deplasare au fost goluri totale (echipă și adversar) Peste 2,5 goluri.

Unibet iti ramburseaza banii daca primul pariu este pierzator!!! Profita de oferta celui mai vechi "jucator" de pe piata din Romania - 100% Pariu Fara Risc până la 250 RON.

Propunerea mea de pont și cota aferentă

Pontul meu de azi e o opțiune de pariere de la casa de pariuri Unibet: Ambele echipe vor înscrie, care are o cotă de 2.05.

Descarcă aplicația Unibet Sports (disponibilă pe IOS și Android), caută meciurile dorite și pariază!

Statistici ponturi pariuri în meciuri directe

Echipele CS Universitatea Craiova și CFR Cluj au jucat până în prezent 21 de meciuri. CS Universitatea Craiova a câștigat 6 meciuri directe. CFR Cluj a câștigat 8 meciuri. 7 meciuri s-au încheiat la egalitate. În medie, în meciurile directe, ambele echipe au marcat 1,76 goluri pe meci.

 

Jocurile de noroc sunt privite cu scepticism din cauza jucătorilor „luați de val”, dependenți de adrenalina pariurilor. Pariurile sportive sunt un joc, un sport la rândul lor, în care trebuie să primeze plăcerea și abia în plan secund să fie câștigarea de bani. Echipa Ponturi și pariuri susține parierea responsabilă, rațională, ca orice alt hobby. Ne bazăm că pariorii care apreciază ponturile noastre de pariere păstrează jocul echilibrat și au un plan clar al sumelor pe care le joacă, responsabil și de încredere.

Ambele echipe se înscrie
100% pana la  300 RON
Cota: 2.05

Despre Unibet

Fie ca vorbim de poker, pariuri sportive sau cazino, Unibet este in varful preferintelor romanilor, facand-o astfel agentia de pariuri lider de piata la noi in tara. Oferta este foarte generoasa si include pariuri pe asiatice si cornere, astfel ca alegerea pariorului sa fie cat mai usoara. Jucatorii noi beneficiaza de un pariu fara risc de pana la 250 RON. Asta inseamna ca plasati biletul dorit, iar in cazul in care nu este castigator veti primi banii inapoi (maxim 250 RON). Daca este castigator, nu trebuie sa rulati banii.
Aplicatie pentru mobil - pariaza de pe mobil foarte usor folosind aplicatiile Unibet
Pariuri live - pariaza pe meciuri in desfasurare
UnibetTV - poti urmari meciurile pe care ai pariat in timp real
Casino Live - joaca online ca intr-un cazinou real cu dealeri romani
Poker Online la Unibet
Ultimele pariuri
3a551914349cdf1c65f9eed7f95fa577.JPG
vineri,  03 iulie 2020