Pariuri Chile vs Peru - Copa America

Publicat: miercuri,  03 iulie 2019,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Chile si Peru se intalnesc in semifinala de la Copa America, intr-un meci ce se va disputa Joi 04 iulie 2019 incepand cu ora 03:30 pe Stadionul Arena Gremio.

Noutati Chile, forma actuala - Stiri Chile

Chile este echipa cu forma mai buna de joc dintre cele doua, avand in ultimele 7 meciuri, 4 victorii, 2 infrnageri si o remiza in fata Statelor Unite ale Americii. Ultimul meci al acestora a fost in fata Columbiei pe care l-au castigat cu un spectaculos scor de 5-4.

Acestia au o serie de 5 meciuri jucate consecutiv in care nu au inregistrat nici o remiza. In aceste meciuri acestia au reusit sa marcheze nu mai puitn de 11 goluri si au incasat 6.

Chile a avut cam aceiasi oameni pe toata durata turneului si cred ca vor ramane la fel si pentru acest meci.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Noutati Peru, forma actuala - Stiri Peru

Peru este echipa cu o forma de joc mai putin buna decat a adversarului din acest meci, avand in ultimele 7 meciuri jucate doar 3 victorii, iar pe langa acestea au mai inregistrat 3 infrangeri si o remiza in fata Venezuelei.

Peru s-a mai intalnit dealungul timpului cu Chile iar in ultimele 6 meciuri in care s-au intalnit acestia au reusit sa castige doar 2 din ele, ultimul fiind intr-un amical in care Peru s-a impus cu scorul de 3-0.

Peru nu are nici un accidentat asa ca vor merge pe cea mai buna formula de care dispun pentru a castiga acest meci.

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

Dealungul anilor cele doua echipe s-au intalnit in mai multe partide, insa doar in doua din ele Peru a reusit sa se impuna in fata celor din Chile. Cu toate ca Peru nu a avut niste meciuri ideale acestia se afla in semifinale si sunt la un pas de finala Copei America si cred ca vor da totul pentru a se clifica. Cu toate acestea Chile nu este o echipa de dat la o parte avand un parcurs bun in Copa America. Voi merge pe pronosticul de Victorie Chile si 2+ goluri in meci.

1&2+ (Victorie Chile si minim 2 goluri in meci)
Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.45

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
vineri,  22 mai 2020