Meciuri singleSuperbet

Pariuri CFR Cluj vs Dinamo Zagreb - Liga Campionilor

Publicat: miercuri,  26 august 2020,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Azi, 26 august, de la ora 21:00 pe Stadionul Constantin Rădulescu va avea loc duelul CFR Cluj – Dinamo Zagreb în a doua rundă de calificare Liga Campionilor. Ce zici de pontul nostru de pariu? Super cote și super pariuri la super meciul din a doua rundă de calificare Liga Campionilor!

Noutati CFR Cluj, forma actuala - Stiri CFR Cluj

CFR Cluj este pe poziția 3 din clasamentul Liga 1, cu 3 puncte.

Forma echipei: VVVV

Media sezonului pentru CFR Cluj a fost de 3.00 goluri marcate pe meci. În 2 meciuri jucate acasă au fost goluri totale (echipă și adversar) Peste 1,5 goluri. În 2 meciuri din sezonul 2020 jucate acasă au fost goluri totale (echipă și adversar) Peste 2,5 goluri.

Noutati Dinamo Zagreb, forma actuala - Stiri Dinamo Zagreb

Dinamo Zagreb este pe poziția 1 din clasamentul 1. Division, cu 6 puncte.

Forma echipei: VVVÎV

Media lui Dinamo Zagreb a fost de 3.00 goluri marcate pe meci în sezonul 2020.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Propunerea noastră

Azi vă propun o opțiune de pariere din oferta Superbet: Cine merge mai departe CMMD1, care are o cotă de 2.15.

Superbet oferă SuperCote pentru pariurile pe rezultat final (1; X; 2) și șansă dublă (12; X2; 12), Speciale pe Marcatori, Marcatori & rezultat final; Totaluri Cornere, Cartonașe, Faulturi, șuturi pe poartă etc. Final 1X2 după 10 minute plus alte opțiuni care-ți pot crește câștigurile și ofertă SuperExtra!

Statistici ponturi pariuri în meciuri directe

Echipele CFR Cluj și Dinamo Zagreb nu au jucat până acum niciun meci.

Jocurile de noroc sunt privite cu scepticism din cauza jucătorilor „luați de val”, dependenți de adrenalina pariurilor. Pariurile sportive sunt un joc, un sport la rândul lor, în care trebuie să primeze plăcerea și abia în plan secund să fie câștigarea de bani. Echipa Ponturi și pariuri susține parierea responsabilă, rațională, ca orice alt hobby. Ne bazăm că pariorii care apreciază ponturile noastre de pariere păstrează jocul echilibrat și au un plan clar al sumelor pe care le joacă, responsabil și de încredere

CMMD1
Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.15

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
e74e64b5494488e5ebc635b056c0abd0.jpg
sambata,  17 octombrie 2020