Pariuri BATE Borisov vs Piast Gliwice - Calificari Champions League

Publicat: miercuri,  10 iulie 2019,  de Florin Craciunescu
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Cele doua echipe se intalnesc in meciul de calificare pentru Campions League iar partida se va juca azi 10 iulie 2019 incepand cu orele 20:00.

Noutati BATE Borisov, forma actuala - Stiri BATE Borisov

BATE Borisov este echipa cu o forma de joc foarte buna, avand in ultimele 7 meciuri jucate 6 victorii si o singura remiza in meciul cu Isloch scor 0-0. Acestia au o serie de 3 meciuri consecutive cu victorie.

Cele doua nu s-au mai intalnit niciodata pan acum in nici-o competitie. Acestia se afla pe locul 2 in Vysshaya Liga din Belarus cu un total de 34 de puncte.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

 

Noutati Piast Gliwice, forma actuala - Stiri Piast Gliwice

Piast Gliwice este echipa cu o forma de joc mai putin buna decat adversara din aceasta seara avand in ultimele 7 meciuri jucate 4 victorii si 3 remize. Acestia au o serie de 5 meciuri jucate in campionatul Poloniei.

Acestia au o pozitie de start in Ekstraklasa din Polonia de pe locul 6 insa campionatul din Polonia nu a inceput inca asa ca pozitia momentana nu este foarte concludenta.

 

Ponturi Pariuri si Cote de urmarit pe acest meci la Superbet

3.35 este cot apentru un egal in acest meci

1.82 este cota pentru victoria gazdelor

2.20 este cota pentru GG ambele marcheaza

Aici aveti si biletul pentru acest meci

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

Tinand cont ca cele doua echipe nu s-au intalnit pana acum in nici-o competitie si nu exista un istoric al meciurilor dintre ele, decat forma de joc actuala care la cei de la Piast Gliwice nu este foarte concludenta deoarece acestia au fost in "vacanta" voi merge pe pronosticul de X2 sansa dubla Piast Gliwice pentru o cota de 2.14 oferita de Superbet.

 

X2 (Sansa Dubla Oaspeti)
Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.14

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
marti,  22 octombrie 2019